Sten se vraća, a Duci je sve bolji

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 10:25

Na teniskim turnirima u Ženevi i Lionu danas su na redu četvrtfinalni susreti

Turnir koji se ovih dana održava u Ženevi doneo je lepe vesti jer je sada već sasvim jasno da se jedan od najboljih tenisera današnjice, višestruki grend slem šampion Sten Vavrinka konačno oporavio od operacija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:05 7934 ATP Thiem D. - Garcia Gu. ug više (20.5) 2,03
Čet 14:05 8116 ATP Fognini F. - Sandgren T. ki 1 1,40
Čet 15:30 8131 ATP D.Lajovic - Fritz T. hs 1 (-1.5) 2,40
Čet 18:05 8188 ATP S.Wawrinka - Fucsovics M. tb da 2,29
Ukupna kvota15,62

Izabrane vesti

Švajacarac je, osokoljen domaćim navijačima juče u najvećem gradu rodne mu države odigrao valjano protiv opasnog i snažnog Amerikanca Džereda Donaldsona, tako da ga već danas očekuje duel sa Mađarom Martonom Fučovičem. Biće to prvi suret Stena i trenutno 80. igrača sveta koji ume da odigra dobro s vremena na verem. Ali nije dorastao današnjem izazovu.

Pre njih dvojice na teren u Ženevi će izaći momak koji je skrenuo pažnju na sebe na ovogodišnjem Australijan openu plasmanom u četvrtfinale, da bi se potom, uz manje bljeskove ponovo vratio tamo gde i pripada. Tenis Sandgern je sada 55, a protivnik će mu po drugi put u karijeri biti Fabio Fonjini. Iskusni Italijan je veliki znalac igre na šljaci i da je malo ozbiljniji verovatno bi do sada imao i neki Rolan Garos za pojasom. Bilo kako bilo, očekujemo pobedu asa iz Sanrema, ali ne previše laku.

Kompletan raspored 6. dana turnira u Ženevi pogledajte na LINKU

A u drugom ovosedmičnom ATP turniru na šljaci, onom u Lionu naš treći reket, Dušan Lajović igra treći meč dana za prodor u polufinale protiv Tejlora Frica. Iako ih dele samo dve pozicije na ATP tabeli, Lajović je favorit pre svega zbog podloge. Srpski as je "kao vino", što je stariji to je i bolji, a naročito kada igra na zemljanoj podlozi koja je uvek hendikep za američke igrače.

Dan u Lionu zatvara četvrtfinalni meč Dominika Tima i Giljerma Garsije Lopeza koji bi mogao da potraje. Austrijanac je favorit, pre svega zbog slabe forme Španca koji pak voli da igra na šljaci.

Kompletan raspored 6. dana turnira u Lionu pogledajte na LINKU

 ***kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

Dušan LajovićSten Vavrinkasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara