Švarcman mora još da poraste za Kralja šljake

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.06.18. | 13:50

Nadal u polufinalu Rolan Garosa pošto je danas u svoju korist rešio meč protiv omalenog Argentinca koji je prekinut juče zbog kiše

Kralj šljake se malo namučio, malo uplašio navijače, ali je na kraju ipak trijumfovao i plasirao se u novo finale Rolan Garosa. Španski as je slavio nad prgavim Dijegom Švarcmanom u meču koji je sinoć prekinut zbog kiše. Na kraju je bilo 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:2 i 6:2 za prvi reket sveta.

Matador sa Majorke je završio posao započet sinoć pošto je Argetincu neočekivano prepustio prvi set. Znalo se da će borbeni i omaleni as dati sve od sebe da ugrozi Kralja šljake i to mu je uspelo. Ali juče... Danas je Nadal pokazao ko je i šta je, brzo je završio drugi set u svoju korist, a onda protutnjao kroz naredna dva. Zaslužio je Švarcman veliki aplauz na otvorenoj sceni Filip Šatrijea, ali jednostano nije dovoljno moćan i dobar za velikog asa. Niti će ikada biti, posebno na zemljanoj podlozi.

Izabrane vesti

Rafa dakle nezadrživo hrli ka novoj, 11. tituli do koje su mu sada ostala još samo dva koraka. Naredni protovnik će mu biti bolji iz sudara dva teniska diva, Marina Čilića i Huan Martin del Potra, taj susret je u toku. Prvi par polufinala se već zna, a to su Marko Čekinato i Dominik Tim koji sutra ukrštaju rekete.

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rolan GarosRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara