Teniski karneval

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 13:44

ATP turniri u Rio de Žaneiru i Delrej Biču donose nam ovih dana mnogo prilika za "osvežavanje" tiketa

Teniska sezona se polako zahuktava i trenutno je u toku selidba na zapad, to jest u Amerike. Zahvaljujući vremenskoj razlici, mečevi koji se igraju tamo pružaju dobru priliku da se "podeblja" popodnevni tiket.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:35 7998 ATP Chung Hy. - Norrie C. kmb 1&ug< (21.5) 2,28
Pon 21:35 8298 ATP Carballes Baena R. - Sandgren T. ki 2 2,70
Pon 23:05 8300 ATP Cilic M. - Berlocq C. hs 1 (-1.5) 1,55
Ukupna kvota9,54

Izabrane vesti

Ove sedmice održavaju se dva ATP tunira sa one strane Atlantika, na Floridi u Delrej Biču i nešto južnije, ali vatrenije - u Rio de Žaneiru. Naravno, ovaj drugi je okupio daleko bolje igrače koji su ovih dana osim u treninzima uživali i u čuvenom karnevalu. A svakako najveća zvezda među učesnicima na ovom ATP 500 turniru koji se igra na otvorenom na šljaci za nagradni fond od 1.650.000 dolara je Marin Čilić koji će verovatno imati lak posao protiv 139. reketa sveta, Karlosa Berloka. Njihov meč je zakazan večeras ne pre 23.00 po srednjoevropskom vremenu, a 1,15 na Hrvata nije nimalo loša pošto je fiks.

Za one koji bi malo da rizikuju, ali za ozbiljan koeficijent predlažemo da bace pogled na susret između malo poznatog Španca, 72. na ATP listi Roberta Karbaljesa Baena i Tenisa Sandgrena. U pitanju je neobični Amerikanac koji je iznenadio sve na Australijan openu gde je zaustavio Vavrinku i Tima i probio se do četvrtfinala, šđto mu je najveći uspeh u karijeri. Trenutno 60. reket sveta nije više u toj formi, ali bi mogao da slavio na ovom meču, a kvorta na njega je čak 2,70!

Na Floridi, kao što smo napomenuli nema tako elikih imena, a iz "današnjeg menija" izdvaja se Hjeon Čung. Upravo ta momak je zaustavio Sandgrena u Melburnu i slovi za jednog od najvećih talenata na turu. Ovaj samoproklamovani fan Novaka Đokovića trebalo bi da ima relativno lak zadatak od 18.30 po srednjoevropskom vremenu pošto naspram nega staje Južnoafrikanac Kameron Nori, trenutno 115. na svetskoj lestivci. Kratak i brz meč je ono što se očekuje, u korist Korejca, naravno.

(foto: Shutterstosck)


tagovi

Marin ČilićHjeon ČungRio de Žaneirobet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara