Tipsa se vratio. Pobedom!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.01.19. | 10:09

Srpski teniser na egzibiciji Kujong klasik zabeležio prvi trijumf nakon godinu i po dana zdravstvenih muka. Krajinović bolji od Džumhura

Dugogodišnji drugi reket Srbije i nekadašnji pripadnik Top 10 družine na ATP listi, Janko Tipsarević zabeležio je prvu zvaničnu pobedu nakon godinu i po dana.

On je danas na egzibicionom turniru Kujong klasiku, jednom od tradicionalnih takmičenja pred Australijan open savladao malo poznatog domaćeg igrača Džejsona Kablera sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6 i 12:10. Kao što je poznato, Beograđanin je prošao kroz lični pakao poslednjih godina nakon serija operacija, pre svih na problematičnoj peti na kojoj mu se javio i tumor. Na svu sreću, ali i uz veliku volju Tipsa se izvukao i želi da za kraj karijere ostavi jak utisak.

Izabrane vesti

Tipsarević će zbog zaštićenog renkinga biti u glavnom žrebu ovogodišnjeg izdanja Australijan opena koji počinje 14. januara, gde će se naći i Filip Krajinović koji je takođe na Kujung klasiku bio ubedljiv protiv bosanskog tenisera Damira Džumhura s rezultatom 6:3 i 6:2.

FOTO: Reuters


tagovi

Janko TipsarevićFilip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara