Ubica tridesetogodišnjaka nastavlja da teroriše Bosfor

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 10:34

Laslo Đere (22) je u Istanbulu prvo savladao Istomina (31). pa Sepija (34), a danas u četvrtfinalu ukršta rekete sa Lorencijem (36)

Posle 10 poraza - euforija! To je ukratko trenutno stanje stvari u karijeri jednog od naših najvećih talenata, Lasla Đerea. Srpski teniser se na početku sezone, praktično sve do sada užasno mučio izgubivši pritom status Top 100 igrača izboren prošle godine.

Mladi Somborac je, kada se očekivalo da "procveta" na svetskoj sceni naglo pao i vezao čak 10 poraza, činilo se do pre samo nekoliko dana da agoniji nema kraja. U tom raspoloženju je i došao ove sedmice u Istanbul (ATP 250, šljaka, 426.145 €), ali je pokazao strašan karakter. Prvo je u dva taj-brejka savladao iskusnog Denisa Istomina, Kazahstanca koji je Novaku Đokoviću prošle godine skinuo krunu na Australijan openu, da bi potom nakon tri seta kući poslao i 48. igrača sveta, Andreasa Sepija.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:05 8100 ATP Djere L. - P.Lorenzi kmb 1&1s 8-12 (22.5) 2,38
Pet 16:05 7611 ATP M.Jaziri - Vesely J. tb da 2,25
Ukupna kvota5,35

Đere je tako dogurao do četvfinala koje mu siigurno mnogo znači nakon dugog perioda posrtanja. Naš Dejvis kup reprezentativac će se za prodor u polufinale boriti protiv još jednog Italijana, Paola Lorencija kojeg je savladao u oba, prošlogodišnja odmeravanja. Jedno od njih je bilo upravo u Istanbulu i to u osmini finala. Pa zašto onda ne bismo očekivalo i treći trijumf i plasman u polufinale? Zanimljivo je istaći i podatak da su sva tri Laslova protivnika u Istanbulu 30-godišnjaci, pošto je Istominu 31, Sepiju 34, a Lorenciju, koji je odvano prošao zeniit nekada uspešne karijere, čak 36!

Ukoliko proše, Šere će se za prodor u finale boriti sa pobednikom meča između opasniog Tunišanina, najboljeg arapskog tensera Maleka Džazirija i snažnog Čeha Jiržija Veselog. Iako je Veseli slavioo u oba mnjihova odmeravanja, trenutno je blagi favorit Džaziri, ali mi ipak biramo duži meč, eventulano sa taj-brejkom.

Kompletan današnji raspored turnira u Istanbulu pogledajte na LINKU (-1 sat)

***kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

Laslo ĐereATPATP Istanbulsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara