""
""

US open: Gde ga vidi, tu ga gazi - Novakova lekcija Sepiju za osminu finala (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.15. | 23:49

Ovo je srpskom teniseru bila 11. pobeda u isto toliko duela sa momkom rođenim u Bolcanu, gradu koji je ipak mnogo poznatiji po skijanju i fudbalu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nastavio je da melje rivale na US Openu. Srpski as je u meču trećeg kola u tri seta nastavio preslišao Italijana Andreasa Sepija sa 6:3, 7:5, 7:5 i nastavio seriju pobedu nad ovim rivalom.

Izabrane vesti

Ovo je srpskom teniseru bila 11. pobeda u isto toliko duela sa momkom rođenim u Bolcanu, gradu koji je ipak mnogo poznatiji po skijanju i fudbalu.

U svakom slučaju, Đoković je na stadionu Artur Eš pružio veoma dobru partiju, iako je bilo evidentno da ima još prostora za podizanje forme kako budu dolazili teži mečevi.

Sepi je u pojedinim trenucima namučio srpskog tenisera, u drugom, a još više u finišu trećeg seta. Kako je vreme odmicalo, Sepi je opuštao ruku.

Ipak, posle izgubljenog 10. gema na svoj servis u trećem setu, Đoković je ubacio i brzinu više, prvo napravio ribrejk, a onda rutinski priveo meč kraju.

Srpskog tenisera, koji je postavljen za prvog nosioca na četvrtom gren slem turniru u sezoni, u osmini finala očekuje duel sa pobednikom meča Roberto Bautista Ahut (Španija) – David Gofan (Belgija).

(FOTO: Action Images)


tagovi

US openSrbijaNovak ĐokovićItalijaAndreas Sepi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara