WTA Gštad: Lepa Eženi konačno u ritmu

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 10:05

Bušarova se danas u švajcarskim Alpima nakon 18 meseci posta bori za ulazak u finale

Pritisak slave, javnosti pre svega zbog njenog zaista atraktivnog izgleda, ali i provokativnog ponašanja i slikanja za "slobodnije" naslovne strane i duplerice smo su loše učinili za tenisku karijeru Eženi Bušar.

Prelepa Kanađanka je pre koju godinu hitala ka samom vrhu svetske liste, stigavši 2014. do pete pozicije. Ali od tada kreće nizbrdo, što ophrvana povredama, što zbog neprestanog flertovanja sa javnosti što joj je očigledno pomerilo fokus u pogrešnu stranu. A pošto jasno nije tako veliki talenat kao što su Federer, Nadal i Đoković, pa da relativno brzo može da se "izvuče iz kanala" što je njima pošlo za rukom, ona se i dalje traži. I deluje kao da se našla ovih dana u švajcarskim Alpima, tačnije u Gštadu.

Izabrane vesti

Čuveno mondensko zimovalište gde se okuplja, ali i živi svetska ekonomska elita svakog leta zarad turista organizuje zanimljiv WTA turnir na kojem često gostuju vrhunske igračice. A taj turnir, koji se igra na otvorenom na šljakastoj podlozi, danas dobija finalistkinje među kojima bi mogla da se naše i Bušarova. Lepotica iz Montreala nakon godinu i po dana posta konačno igra u polufinalu i prikazala je do sada zaista odličnu igru srušivši usput dve domaće miljenice, Timeu Baščinski i Viktoriju Golibić, devojku naših korena.

Danas će Bušarova ukrstiti rekete sa iskusnom Aliz Korne, to je drugi meč dana i trebalo bi da počne oko 13 časova. Ovo će biti njihovo već šesto odmeravanje, Kanađanka vodi sa 3-2 i na praktično svakom meču je bilo napeto. Upravo zato verujemo u tri seta, a možda i taj-brejk.

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Eženi Bušargštad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara