WTA GŠTAD: Lepota (ne) pobeđuje u Alpima

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.07.18. | 14:12

Atraktivna Eženi Bušar teško će se zadržati još koji dan u švajcarskoj turističkoj prestonici

Teniserke se ove sedmice odmeravaju u Bukureštu i Gštadu, na dva uslovnor ečeno "mala" letnja turnira koji se igraju na otvorenom na šljaci. Današnji program mečeva je daleko interesantiniji u Švajcarskoj, što za praćenje, što za klađenje, te - idemo na Alpe!.

DANAŠNJA SATNICA MEČEVA

Izabrane vesti

Ako ako ste se odlučili za ovu drugu aktivnost, tu smo da vam ukažemo gde bi moglo da se zaradi ili sa kojim parom i igrom da se pojača kvota. Poznato alpsko okupljalište svetskog džet-seta privuklo hje i ovaj put izvrsne teniserke, iako je elita ipak uglavnom odlučila da se odmori nakon Vimbldona. Mada se baš nešto i nisu dobro provele u Londonu, pošto niti jedna iz Top 10 nije stigla do druge nedelje takmičenja ,pa je nejasno zašto sebi daju toliko slobodnog vremena.

No, to je ipak ženski tenis, a tu tražiti smisao je nepotrebno. Slična je priča i sa klađenjem na isti, ali - hrabri pobeđuju.

Te zato hrabro preporučujemo između dve žive legende belog sporta, Samante Stosur i Frančeske Skjavone. I jedna i druga odlično igraju na šljaci, ali je Italijanka ipak malo bolja. Nadmorska visina sigurno utiče na brzinu loptica, pa je veliko pitanje kako će se snaći u tim uslovima. Mi svakako verujemo u duži meč, a koja će da pobedi ostvaljamo vama da odaberete.

Drugi meč iz Gštada koji nam je skrenuo pažnju je susret  zimeđu Eženi Bušar i Timee Baščincki. Prelepa Kanađanka, čini se u poslednje vreme ponovo ozbiljnije shvata tenis od poziranja pred kamerama, pa su joj i rezultati malo bolji. Međutim, teško će joj biti protiv domaće teniserke koja ju je već dva puta savladala. Očekujemo da Bušarova već u prvom kolu završi svoju alpsku misiju, a da mi uhvatio kvotu 2,03 na Baščinski.

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Eženi Bušarbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara