Naomi Osaka
Naomi Osaka

WTA INDIJAN VELS: Osaka, Venus i Kerber guraju dalje

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.19. | 12:37

U ženskom delu žreba večeras dobijamo i poslednje učesnice osmine finala prestižnog takmičenja u Koačela dolini

Lepša polovina teniskog turnira u Indijan Velsu ide korak ispred kolega te večeras završava sa obračunima trećeg kola.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

A među onima koji će zaigrati nalazi se i prva teniserka sveta, Naomi Osaka koja je ostala najveća zvezda takmičenja nakon što je sinoć Serena Vilijams predala meča sa Garbinje Muguruzi zbog zdravtsvenih problema. Mlada Japanka neće imati nimalo lak zadatak pošto će joj se suprotstaviti Denijel Kolins.

Amerikanka je kasno "procvala" i tek u poslednjih godinu dana pokazuje pravi kvalitet te je zabeležila i nekoliko značajnijh nastupa i to uglavnom na rodnoj grudi. Navijači će, iako je Osaka praktično Amerikanka pošto od ranog detinjska živi na Roud Ajlendu, većinski biti uz simpatičnu Kolins te možemo očekivati jak otpor, možda čak i iznenađenje jer Japanka nije na vrhunskom nivou od kako je osvojila Australijan open. Eventualnu pobedu Amerikanke, koja je prošle godine na ovom mestu zabeležila prvu WTA pobedu da bi potom stigla do osmine finala Mozzart plaća velikom kvotom 3,55, kakva i priliči kada se igra protiv najbolje na svetu. Treba ipak imati u vidu da je Osaka, inače aktuelna šampionka Indijan Velsa prošle godine prepustila Kolinsovoj, trenutno 25. teniserki na WTA lestvici samo jedan gem na turniru u Pekingu.

Meč pre njih dve na centralnom terenu igraju Venus Vilijams i Kristina Mekhejl  što će im biti prvo odmeravanje. Starija sestra Vilijams, koja je u drugom kolu savladala u tri seta Petru Kvitovu je bez sumnje velika favoritkinja protiv kvalifikatkinje te očekujemo brzu i laganu pobedu i prolaz kvote 1,35.

Ovu bet analizzu završavamo jednom laganizzom za klađenje što bi večeras trebalo da bude pobeda Angelik Kerber nad Natalijom Vihljancevom koju MOZZART plaća koeficijentom 1,25, ali ako želite malo da "pojačate" probajte recimo da će biti više gemova u prvom setu (kvota 2,15).

WTA ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Venus VilijamsNaomi OsakaAngelika Kerberbet analizaWTA Indijan Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara