WTA ISTBURN: Ko se uželeo Karo Voznijacki?

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 12:23

Taze udata, ali i neizlečivo bolesna lepa Dankinja danas kreće u odbranu titule na prestižnom turniru u Engleskoj

Tek što se udala, Karolina Voznijacki nastavlja sa teniskom karijerom. Hrabra Dankinja, koja pritom pati od autoimune bolesti i dalje ne ispušta reket iz ruku, pa će danas nakon duže pauze malo i da "radi" na prestižnom turniru u Istburnu (trava, nagradni fond 998.712 $). Takmičenju koje je osvojila prošle godine.

RASPORED MEČEVA (+1 Č)

Izabrane vesti

Nekadašnja prva igračica sveta i osvajačica jedne grend slem titule (AO 2018) neće imati lak posao protiv Kirtsten Flipkens, a meč neće krenuti pre 15 časova. Ovo im je treće odmeravanje, trenutno je egal, ali su prethodna dva igrana 2007. i 2015, i to na tvrdim podlogama tako da nam ne daju pravu sliku stanja stvari.

Iako je Voznijacki favoritkinja, trenutno nije u vrhunskoj takmičarskoj formi (isppala u prvom kolu Rolan Garosa), tako da je iznenađenje moguće. Ako ništa, bar očekujemo oštru borbu i odlazak gemova u plus. Pobednica će u drugom kolu igrati sa Nemicom Andreom Petković.

Fiks u današnjim mečevima u Engelskoj treba tražiti na duelu Anastasije Sevastove i Darije Gavrilove. Letonka je trenutno jedna od najboljih teniserki sveta, plasirana čak 60 pozicija ispred Australijanke rođene u Moskvi. Kvota 1,3O na Sevastovu je savim pristojna s obzirom na razliku u kvalitetu. 

Možda još bolji fiks je na Elinu Svitolinu protiv Aliz Korne. Ukrajinka je slavila na poslendja četiri njihova obračuna bez većih problema, a poslednji put baš na travanatoj podlozi i to prošle godine. Kvota na sedmi reket sveta je sasvim pristojnih 1,50.

***kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara