WTA Majami: Srpsko popodne na Floridi

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.19. | 12:13

Prvog dana prestižnog turnira na terenu obe naše predstavnice, Aleksandra Krunić i Olga Danilović

Martovsko tenisko ludilo se nastavlja! Nakon Indijan Velsa najbolje u svetu belog sporta, i na muškoj i na ženskoj strani okupilo se u Majamiju na drugom ATP mastersu, odnosno WTA Premier Mandatory turniru u sezoni.

RASPORED MEČEVA (+5 Č)

Izabrane vesti

Žene po tradicije prve počinju te su za ovo popodne i veče zakazani debitantski mečevi "lepšeg dela" turnira koji se igra na otvorenom na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 9.035.428 dolara.

A danas na terene na Floridi istračavaju obe naše predstavnice u singlu, Aleksandra Krunić i Olga Danilović. Protivnica našem prvom žeskom reketu je devojka koju je savladala četiri puta u pet mečeva, Špankinja Sara Soribes Tormo, pa zašto bi sumnjali da neće i ovaj put? Iako su obe majstori igre na šljaci, Krunićeva se bolje snalazi na tvrdoj podlozi, te je tu krucijalna prednost. Takođe, verujemo u trijumf u dva seta i sa ne previše izgubljenih gemova.

Naša najtalentovanija teniserka, Olga Danilović je tek nedavno dobila specijalnu pozivnicu za glavni žreb turnira u Majmiju gde je njen otac, Predrag Saša proveo veći deo NBA karijere i ostavio značajan trag. Protivnica joj je Grkinja Marija Sakari, trenutno 41. na WTA listi, četiri godine iskusnija, mada u poslednje vreme slabo igra pošto je zabeležila tri vezana poraza. Ima Olga ovde šansu, ali teško pošto i sama veoma slabo igra u 2019.

Od preostalih mečeva, a ima ih 12, izdvajamo jedan fiks, a to je pobeda sve bolje Australijanke Ajle Tomljanović nad malo poznatom Nemicom Anom Lena Fidsman.

WTA ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Olga DanilovićAleksandra KrunićWTA Majamibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara