Julija Gerges
Julija Gerges

WTA MOSKVA: Dve sigurizze za lep početak dana

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 10:31

Od Darije Kasatkine i Julije Gerges treba očekivati da brzo završe posao u Rusiji

Što se tiče tenisa, kraj jula i sam početak avgusta su najsporiji deo sezone pre nego što krenu obračuni na tvrdim terenima Severne Amerike, pre svega u Kanadi.

Nakon šljake i trave Evrope najbolji se odmaraju raštrkani širom sveta, dok ovi manje dobri uzimaju šta im se pruža dok se ovi glavni ne vrate i ponovo preuzmu stvar u svoje ruke. Tako je ovih dana i u Moskvi gde je na pogramu WTA turnir najmanje, Intenational kategorije (šljaka, 750.00 $) na kojemu učestvuje i naša Olga Danilović koja se kao srećna gubitnica nekako probila do prvog kola. Ona danas igra do 11 časova u ruskoj prestonoci, a protivnica joj je odlična Slovakinja Ana Karolina Šmjedlova.

Izabrane vesti

A pošto taj meč počinje prerano za našu kratku bet-analizzu, fokus će nam biti dva meča koji bi trebali da budu, ono što se kaže - sigurizza. Prvi je duel Darije Kasatkine i Ane Kalinskaje, dve domaće igračice. Kasatkina je bez sumnje veliki favorit i očekuje se da jedna od najtalentovanijih teniserki na turu, koja se probila do četvrtfinala ovogodišnjeg Vimbdona  gde ju je nakon velike borbe pobedila potonja šampionka Nemica Angelika Kerber, lako završi posao protiv igračice koju je već pobeđivala.

Sličnu "priču" očekujemo i od duela koji zatvara dan na Centralnom terenu u Moskvi između aktulene polufinalistkinje Vimbdlona, Julije Gerges i malo poznate Viktorije Kuzmove. Nemica je i ovde veliki favorit i verujemo takođe u brzu pobedu.

KOMPLETAN RASPORED DANA (po moskovskom vremenu +1)

Foto: Action IMAGES


tagovi

Darija KasatkinaJulija Gergesbet analizasigurice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara