Ivana Jorović
Ivana Jorović

WTA MUMBAJ: Kad Srpkinje udare na Indiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.10.18. | 14:40

Prvog dana takmičenja u glavnom žrebu turnira u jednom od najvećih gradova sveta Ivana Jorović u singlu, dok Olga Danilović i Natalija Kostić nastupaju u dublu

Kraj je takmičarske godine u ženskom tenisu, te se polako svode računi. Ali ima posla i za one devojke koje žele da pokupe još koji bod i još koje iskustvo, među kojima su i naše Olga Danilović i Ivana Jorović. Imala je priliku da im se pridruži u glavnom žrebu malog WTA takmičenja u Mumbaju (tvrda podloga, 125.000 $) i Natalija Kostić, ali nije mogla dalje od druge runde kvalifikacija.

KOMPLETAN RASPORED MEČEVA (-4,5 Č)

Izabrane vesti

Olga učestvuje i u dublu sa Crnogorkom Dankom Kovinić, protiv koje, paradoksalno započinje i takmičenje u singlu, dok će Kostićeva u paru sa Tajvankom Sijeh pokušati da napravi dobar rezultat. Ova dva para su i raspoređena za utorak, i dok su Danolivićeva i Kovinićeva favoritkinje, od Kostićeve  i Sijeh se ne očekuje da prođe prvu prepreku u dublu.

Svejedno, prvog dana takmičenja u glavnom žrebu nastupa samo Jorovićeva, a protivnica će joj biti Lu Đija Đing. Nije sasvim jasno zašto je stavljena u ulogu velikog favorita, tim pre pošto je u pitanju protivnica sličnih kvaliteta koja ju je pritom pobedila pre četiri godine. Ovde je bolje probati na Kineskinju jer je kvota 4,00.

Na kraju izvdajamo i dva fiksa, a to su očekivane pobede Japanke Misaki Doi nad Uzbekistankom Sabinom Šaripovom, kao i prve nositeljke, Slovenke Dalile Jakupović nad malo poznatom Ruskinjjom, Veronikom Kudermetovom.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Olga DanilovićIvana Jorovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara