Monika Puig
Monika Puig

WTA: U Kvebeku se vode borbe

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.09.18. | 13:08

Danas na istoku Kanade nastupa i olimpijska šampionka Monika Puig

Po završetku US opena muški deo teniskog karavana je uzeo mali odmor, pre nego što krenu Dejvis kup okršaji u petak, dok su žene imale priliku da se odmah oprobaju na dva manja turnira, u Kanadi i Japanu.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

U frankofonskom delu najsevernije sevrenoameričke države, u Kvebeku tvrda podloga, 250.000 dolara) danas je na redu treći dan takmičenja koji nam nudi nekoliko zanimljivih parova za klađenje.

Dvostruka polufinalistkinja ovog turnira, Kristina Mekhejl zabeležila je u Kvebek Sitiju prvi WTA trijumf još od maja, a sa današnjom protivnicom, Polin Permentije ima skor 1-1 i nema sumnje da je ovde zaista teško odrediti favoritkinju, te verujemo u duži, napet meč.

Drug nosilac, Hrvatica Petra Martić stigla je u Kvebek nakon trijumfa na čelendžeru u Čikagu, te deluje spremno da ide na titulu i u Kanadi. Ona je i naša favoritkinja protiv Naomi Broudi koju je već pobedila u njihova oba dosadašnja odmeravanja.

Olimpijska šampionka iz Rio de Žaneira i treći nosilac na turniru Monika Puig ukrstiće rekete sa Medison Brengl nakon čak sedam godina pauze. Nema sumnje da očekujemo još jednu pobedu atraktivne Portorikanke.

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

bet analizaMonika Puig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara