Za teniserke nema odmora - zelena šljaka Čarlstona i vrelina Montereja

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.04.18. | 13:00

Dva mastersa na tvrdim podlogama u SAD su gotova i sada sledi mali period odmora za veći deo karavana pre nego što muškarci u petak ne zaigraju četvrtfinale Dejvis kupa. Dok žene, sa druge strane, nastavljaju redovno

Sunshine dubl se završio u nedelju finalom muškog singla u Majamiju koji je osvojio Džon Izner.  I dok jaći deo svetskog tenisa bude odmarap do petka kada se igra četvfibale Dejvis kupa, za devojke nema odmora jer danas počinju dva turnira, oba sa zapadne strane Atlantika.

Na čuvenoj zelenoj šljaci igra se Čarlston (nagradni fond 800.000 $) gde su slavile mnoge vrhunske igračice, a među njima i Jelena Janković 2007. kada je bila na vrhuncu sada već, čini se ugasle karijere. Sada titulu brani na ovo veoma cenjenoj takmičenju WTA Premijer kategorije supertalentovana Ruskinja Darija Kasatkina, a pored nje sreću u Južnoj Karolini traže Karolin Garsija, Petra Kvitova, Sloun Stivens, Džoana Konta, Naomi Osaka...

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 03:35 7895 WTA Rybarikova M. - Ozaki R. ug više (18.5) 1,95
Pon 22:35 7897 WTA Tsurenko L. - Hibino N. h 1 (-5.5) 1,85
Pon 19:50 7908 WTA Krunic A. - Mattek B. ki 2 2,55
Pon 16:05 7918 WTA K.Bondarenko - Cornet A. ug1s 10+ 2,03
Ukupna kvota18,67

U "američkoj prestonici tenisa", situiranoj u Južnoj Karolini danas su na redu prvi mečevi prvog kola singla, a turnir otvaraju Aliz Korne i Katerina Bondarenko. U pitanju su dve iskusne teniserke koje prvi put ukrštaju rekete, a čini se da je Francuskinja ipak nešto kvalitetnija, ali i u "manje slaboj" formi. Takođe, na teren večćeras istrčava i naša Aleksandra Krunić protiv Betani Matek Sends. Amerikanka se vraća tenisu nakon teške povrede kolena, tako da je Srpkinja favorit, ali ako želite da rizikujete kvota 2,55 na nekadašnju 30. igračicu sveta je lepa prilika.

KOMPLETAN RASPORED PRVOG DANA ČARLSTONA POGLEDAJTE NA LINKU (+ 6 ČASOVA)

Nekoliko hiljada kilometara zapadnije, u Montereju (tvrda podloga, nagradni fond 250.000 $), gde je pak Ana Ivanović podigla titulu 2014. i to pošto je u finalu savladala Jovanu Jakšić igra se manje takmičenje, International kategorije, ali su i pored toga najavljene vrhunske učesnice, kao što je Garbinje Muguruza, Timea Baščinski, Monika Puig... A iz večerašnje ponude iz Južne Kalifornije izdvajamo jedan fiks, a to je očekivana brza pobeda Lesije Curenko nad Nao Hibino. Iznenađenje je moguće potražiti u meču još jedne japanske igračice, Rise Osaki koja bi mogla da slavi protiv precvale Slovakinje Magdalene Ribarikove, ili bar da je namuči.

KOMPLETAN RASPORED PRVOG DANA MONTEREJA POGLEDAJTE NA LINKU (+9 ČASOVA)

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Aleksandra Krunićbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara