Zeleno, volim te zeleno

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 09:44

Na teniskom putu ka Vimbldonu danas kreću odmeravanja na travnatim podlogama Kvinsa i Halea

Počinje i druga nedelja teniskog meseca na travi koji se završava najvećim turnirom na svetu, Vimbldonu. Ali sada su pred nama dva veoma cenjena takmičenja, u Kvinsu i Haleu koja će biti puna najvećih zvezda. Pa tako u Engleskoj igra Novak Đoković, ali i Endi Mari se vraća na teren, dok će u Nemačkoj tradicionalno nastupati Rodžer Federer, a najveća opozicija će mu biti domaći superstar, Aleksander Zverev.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 14:30 7852 ATP S.Wawrinka - Norrie C. tb da 1,90
Pon 13:05 7854 ATP Shapovalov D. - G.Muller ki 2 1,95
Pon 15:55 7855 ATP Cilic M. - Verdasco F. ug više (22.5) 1,95
Pon 13:30 8129 ATP K.Nishikori - Bachinger M. hs 1 (-1.5) 1,60
Pon 17:35 8130 ATP Thiem D. - Youzhny M. h 1 (-3.5) 1,70
Ukupna kvota19,65

Izabrane vesti

Naravno, niko od njih ne igra u ponedeljak, već ih treba očekivati u utorak i sredu, ali ni danas izbor nije nimalo loš. Te tako za klađenje iz Kvinsa izdvajamo pre svih potencijalno veoma interesantan duel između mladog Denisa Šapovalova i iskusnog Žila Milera. Biće top prvi susret 23. i 46. reketa sveta gde je blagi favorit Kanađanin, ali ne treba zaboraviti da je Luksemburžanin majstor za tenis na travi gde može bukvalno svakog da pobedi, tako da ipak verujemo više u njega i kvotu 1,95 na dvojku. Takođe, danas na obodu Londona igra i Sten Vavrinka koji se polako vraća nakon dvostruke operacije kolena. Još je daleko od makar prosečne forme, ali ne verujemo da će dopustiti iznenađenje protiv domaćeg igrača, a 80. na svetskoj lestvici, Kamerona Norija. Ovde bi trebalo očekivati i treći set ili taj-brejk. Sigurizza iz Kvinsa je duel Marina Čilića i Fernanda Verdaska gde je Hrvat veliki favorit, pre svega zbog podloge koja mu savršeno odgovara.

Kompletan raspored 3. dana Kvinsa pogledajte na LINKU

U Haleu neće biti toliko "zvezdano" pa su nam pažnju skrenula dva meča - dve sigurizze. A evo i zašto. Prvi je duel Keija Nišikorija i kvalifikanta Matijasa Bahingera, domaćeg igrača koji će završiti svoj put u prvoj rundi glavnog žreba. Drugi je susret Dominika Tima i Mihajla Južnjija gde takođe treba očekivati brzo pobedu, Austrijanca naravno.

Kompletan raspored 3. dana Halea pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Marin ČilićHaleATP Kvins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara