Žreb za Majami: Na Novakovom putu Filip, Del Potro, Griša i Čilić, možda finale sa Federerom

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.03.18. | 20:55

Koliko može Đoković na Floridi?

Težak posao čeka Novaka Đokovića u Majamiju. Srpski as postavljen je za devetog nosioca na drugom mastersu sezone, ali ga do završnice čeka izuzetno trnovit put.

U prvom kolu je slobodan, u drugom će igrati sa boljim iz okršaja Beona Per (Francuska) - Miša Zverev (Nemačka), a ako tu bude uspešan naredni rival biće mu veliki prijatelj Filip Krajinović. Pod uslovom da slavi u srpskom derbiju, Novaka u četvrtoj rundi čeka pobednik meča Huan Martin del Potro (Argentina) - Kei Nišikori (Japan), eventualni rival u četvrtfinalu biće mu bolji iz susreta Grigor Dimitrov (Bugarska) - Miloš Raonić (Kanada), u polufinalu bi igrao sa Marinom Čilićem, a u finalu sa Rodžerom Federerom ili Aleksandrom Zverevim.

Izabrane vesti

Naravno, pod uslovom da svi opravdaju uloge favorta.

Filip Krajinović će na početku za rivala imati kvalifikanta, Miomir Kecmanović u prvom kolu igra sa Rusom Denisom Istominom, protivnik Dušanu Lajoviću je Horasio Zebaljos (Argentina), a Viktoru Troickom Denis Šapovalov (Rusija).

Masters u Majamiju igra se od 19. marta do 1. aprila, titulu brani Rodžer Federer. Novak Đoković je šest puta osvajao pehar na Floridi, ali je pre desetak dana neslavno završio učešće u Indijan Velsu, u prvom kolu ga je eliminisao Japanac Taro Danijel.

FOTO: Action images


tagovi

Novak ĐokovićATPATP masters MajamiMajami masters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara