Žreb za Majami: Novaku nezgodan put

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 19:31

Duel sa Federerom tek moguć u finalu

Obavljen je žreb za drugi ATP turnir iz serije 1.000 od početka sezone, a utisak je da Novak Đoković neće imati lak posao u Majamiju.

Kao prvi nosilac, Đoković je slobodan u prvom kolu i kreće od drugog u kojem boljim iz meča Čeha Berdiha i Australijnca Tomića. Što su prilično nezgodni rivali za početak takmičenja. Moglo je i lakše...

Izabrane vesti

U trećem kolu je projektovan okršaj sa Australijancem Džonom Milmanom, a u osmini finala su realni mogući protivnici Italijan Fonjini i Španac Bautista Agut. Realni protivnici u mogućem četvrtfinalu su Izner, Raonić, Tim ili Nišikori. U polufinalu je moguć protivnik Aleksandar Zverev, a tek u finalu moće doči do duela Đokovića i Federera.

Težak žreb čeka Filipa Krajinovića kojem je protivnik u prvom kolu Pjer Igo Erber iz Francuske. Već u drugom kolu Filip može na Stana Vavrinku, a u trećem na Federera. Tipsarević startuje protiv Amerikanca Bredlija Klana, a u drugom kolu može na Bautistu Aguta. Lajović na startu ide na kvalifikanta, a u drugom kolu na petog nosioca Nišikorija. Mladi Miomir Kecmanović na startu ide na Gulbisa, a u drugom kolu može da naiđe na Amerikanca Frensisa Tiafoa.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Novak ĐokovićATPATP MajamiFilip KrajinovićMiomir KecmanovićDušan LajovićJanko Tipsarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara