kladionica

vest

0

Novak Đoković ima novog trenera: Znate ga dobro

04.01.2017 19:26 | mozzartsport

Povratak posle četiri godine

Veličina slova A A A

Saradanja sa BorismkBekerom je okončana, a u novoj sezoni, u stručnom štabu Novaka Đokovića, osim Slovaka Marjana Vajde i Španca Pepea Imaza je i - Srbin.

Reč je o Dušanu Vemiću, nekadašnjem dubl igraču, koji je već bio član Noletovog trenerskog tima od 2011. do 2013. Sad je ponovo u ekipu aktuelnog drugog tenisera planete.
Znam ga od svoje šeste, sedme godine. Uvek se prema meni odnosio prijateljski, bio je ljubazan, od pomoći, na raspolaganju za savet. Verujem da nas je odnos koji smo uspostavili u mladosti doveo i do ovakvog trenutka. Mi smo više od prijatelja. Doživljavamo jedan drugog kao člana porodice“, rekao je Đoković u Dohi, gde je ranije danas savladao Horasija Sabeljosa i plasirao u četvrtfinale.

VemićO Dušanu Vemiću, Novak je govorio vrlo emotivno.
Sjajno je imati takvog čoveka u timu, posebno što smo zajedno radili do 2013. Nekoliko poslednjih sezona nismo, a sad se vratio kao drugi trener. Zvanično. Miran je momak. Sa njim i Marjanom Vajdom se baš dobro slažem.Imam najbolji tim na svetu i za mene su oni najbolji. Dušane, drago mi je što si ponovo u timu, što si poželeo opet da budeš deo ovog tima, što si razmišljao o nama i kada nisi bio tu“, dopunio je Đoković, koji će četvrtfinalni meč u Dohi, protiv Radeka Stepaneka igrati u petak, od podne po srpskom vremenu.

(FOTO: MN Press, Star sport)

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka