kladionica

vest

23

Bez Gasproma u Ligi Evrope (FOTO)

13.09.2017 12:10 | mozzartsport.com

Finiš radova oko nove podloge na Marakani...

Veličina slova A A A

Na stadionu Crvene zvezde u toku su poslednje pripreme za premijeru u Ligi Evrope! Podloga zamenjena pre nekoliko dana još nije u idealnom stanju, ali svakako se ne može porediti sa onom prethodnom, tako da će BATE Borisov večeras trenirati u optimalnim uslovima.

Na Marakani je završeno i postavljanje "sokolovog oka", a u prepodnevnim časovima krenulo se sa isrtavanjem linija na terenu. 

MOZZART KVOTE
Crvena zvezda - BATE Borisov
Četvrtak, 21.05

Verovatno i najzanimljivija stvar od svega jeste skidanje plavih stolica sa istočne tribine, što će reći Gaspromove reklame. Radi se o tome da ruska kompanija može da se reklamira samo u Ligi šampiona, čiji je sponzor, ali ne i u Ligi Evrope. Pravila UEFA jasna su i rigorozna: Na stadionu ne sme da se vidi nikakva reklama, ništa što nije zvanični sponzor samog takmičenja, dok sa dresovima nema problema u tom smislu. I šta sada ostaje Gaspromu? Pa da malo jače pogura Crvenu zvezdu ka Ligi šampiona...

MOZZARTOVI BET SPECIJALI:
Zvezda i Partizan u Ligi Evrope i Zvezda vs Partizan u Ligi Evrope

Šalu na stranu. Još jedna informacija sa Marakane glasi da ulaznica još ima u prodaji, čak i za severnu tribinu. Paketi su skoro rasprodati, ali zato pojedinačnih karata za utakmicu protiv BATE Borisova ima. Blagajne i danas rade od 11 do 19 sati, dok će na dan meča (četvrtak, 21.00), raditi do početka susreta.

poslednji komentari23
Aleksandar N.

| 14.09.2017 09:37

"Sokolovo oko" jel to samo za gol ili moze i za penal?!

MaRkYs88

| 13.09.2017 23:15

Mene samo zanima kako Bajern može igrati na alijanz areni, jer oni nisu sponzor lige prvaka

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka