kladionica

vest

10

Junak u suzama: Samo želim da ostanem ovde!

28.12.2017 00:00 | mozzartsport.com

Patrik Kutrone emotivan posle pobedničkog gola u derbiju sa Interom

Veličina slova A A A

Neophodno je nekad davati veliki novac za kvalitet koji ne možeš da napraviš, ali nije baš isto kad tresneš na sto milione kako bi doveo igrača iz hiljada kilometara udaljene zemlje i kad pružiš šansu detetu koje je tu odraslo, koje zaista voli taj grb. A Patrik Kutrone, momak rođen u obližnjem Komu, u Milanovu omladinsku školu je stigao još kao osmogodišnjak. I nikome nije bilo toliko stalo da Rosoneri ostvare pobede u Derbiju dela Madonina u četvrtfinalu Kupa Italije. I niko se nije toliko radovao tom golu u 104. minutu produžetka za Milanovih 1:0.

Patrik Kutrone polako, ali sigurno postaje miljenik Milanovih navijača. A kako i ne bi kad vidiš da onako iskreno slavi gol, kad vidiš da mu je stalo, kad vidiš da se pred TV kamerama posle utakmice jedva suzdržava da ga suze radosnice ne preplava. I još kaže…
"Moj san je da ostane ovde. Volim Milan i samo želim da ostanem. Moje kretanje po terenu je uslovljeno glađu i odlučnošću".

Jasno vam je koliko mu je stalo.
"Samo kad se setim da se da sam do juče bio u Primaera timu i da sam ovako slavio i kad smo igrali omladinske derbije. Dati gol pred ovakvom publikom - to je neverovatno".

Za kraj i uobičajeno pitanje…
"Gol posvećujem porodici. Uvek me je podržavala. I svaki gol koji budem dao biće posvećen porodici".

Zna dečko šta znači biti veran u ljubavi.

poslednji komentari10
ppp

| 28.12.2017 17:36

Dobar mali, treba mu samo dati vise minita da igra...

Rosonero

| 28.12.2017 10:44

Daj boze da podjes stopama Maldinija..

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka