aktuelno

vest

0

KAKAV BLAM! Predsednik Francuske mahao slepoj paraolimpijki?! (VIDEO)

10.09.2012 18:54 | mozzartsport.com

Fransoa Oland se obrukao upitavši delimično slepu paraolimpijsku kako ga nije videla dok joj je mahao sa tribina

Veličina slova A A A

Novi predsednik Francuske Fransoa Oland je kažu za kratko vreme prikupio mnoge simpatije zbog njegove socijalne plitike i rezanja troškova državnih organa u vreme velike ekonomske krize. I dok mu ekonomija očigledno ide, sporta bi izgleda trebalo da se mane posle blama koji je sam sebi priredio na dočeku francuskih paraolimoijaca iz Londona.

Dijalog Olanda i paraolimpijske Asije El Anuni koja se takmiči u atletici je postao tema dana u Francuskoj. Predsednik se pošteno obrukao i pokazao nepoznavanje sporta i sportista prilikom razgovora sa Asijom.

Ona je osvojila zlatnu medalju u trčanju na 400.
"Čestitam va na pobedi, medalji i na od srca otpevanoj Marseljezi", rekao je Oland.

"Da li vam se dopala moja trka", upitala je presrećna El Anuni, počastvovana što je predsednik pokazao interesovanje za sportiste sa hendikepom.

"Naravno! Bili smo oduševljeni. Čak smo vam i mahali sa tribina, ali izgleda da nas niste primetili", odgovorio je Oland.

"Nažalost, nisam vas videla", uzvratila mu je zbunjena atletičarka.

Problem u svemu tome je što Asija El Anuni ima veoma oštećen vid i što je skoro potpuno slepa. Oland je izgleda mislio da ima neki drugi hendikep, nije se potrudio da sazna ni koji, ali je zato oduševljeno mahao sa tribina stadiona u Londonu.

I posle se mi žalimo na naše političare...

poslednji komentari0
Mirna

| 10.09.2012 19:43

''I posle se zalimo na nase politicare''? Ovo svakako nije lepo od njega, ali moze da se desi svakome. Ne me da se desi jenom predsedniku. Nasi politicari kradu, bahate se i na svakom koraku pokazuju nedostatak kulture, vaspitanja, obrazovanja i morala.

prikaži sve

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka