kladionica

vest

29

Kanga odbio Spartinih 1.000.000 evra, Milojević ga već precrtao zbog nediscipline?

13.01.2018 08:50 | mozzartsport.com

Turci ponovo aktuelni

Veličina slova A A A

Gelor Kanga na raskrsnici. Iz Crvene zvezde će sigurno, a gde će još se ne zna. Međutim, sve su manje šanse da izabere Prag kao sledeću destinaciju, pošto je prema saznanjima Sportskog žurnala vezista iz Gabona odbio ponudu da se preseli u Spartu, iako su mu Česi nudili godišnju platu od 1.000.000 evra!

Kanga je ipak odbio, pa možemo samo da pretpostavimo da ima i unosnije ponude. Informer tako piše da je trenutno najbliži Genčlerbirligiju, koji je spreman da Crvenoj zvezdi plati obeštećenje od 800.000 evra. Sa druge strane, Kurir piše o Osmanliju i Gectepeu.

Informer pak piše i definitivnom Kanginom razlazu sa trenerom Vladanom Milojevićem. Pozivajući se na neimenovani izvor, taj list navodi da je Zvezdin šef struke precrtao Kangu iz svih prolećnih kombinacija zato što je ovaj na početak priprema došao posle ostalih saigrača. Radio je to Kanga i ranije, ali su mu ranije to i tolerisali, dok je Milojević izgubio strpljenje za Gabonca.

Kanga će ipak sa ostatkom ekipe otputovati na pripreme na Kipar, ali će tamo u suštini samo čekati da se finalizira njegov transfer u neki drugi klub.

(FOTO: Action Images)

poslednji komentari29
Filip K.

| 14.01.2018 15:43

Citam komentare i setim se zasto se ne vracam u Srbiju

Raster S.

| 14.01.2018 08:01

Miloje se ne komentarise a moje skromno pitanje ko ce da ga zameni?

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka