kladionica

vest

6

Kontrapitanje: Selektore, hoće li igrati Jokić? Je l se ja zovem Nikola?

19.06.2017 10:46 | mozzartsport.com

Zanimljiv odgovor Aleksandra Đorđevića na pitanje koje ponajviše zanima srpsku košarkašku javnost

Veličina slova A A A

Ustajala je Srbija u pola noći da bi gledala Nikolu Jokića u dresu Nagetsa, ali ljudi u Denveru ne gaje podjednaki entuzijazam za predstojeće Evropsko prvenstvo, pa je "ljubazno" poručila srpskom centru da bi ga umesto u Istanbulu najradije gledala kako na individualnim treninzima radi na snazi.

Ipak, Jokić se našao na prvom spisku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića za predstojeći Evrobasket mada se i dalje ne zna da li će 22-godišnji momak iz Sombora zaista i moći da pomogne saigračima u napadu na evropsko zlato.

Konačna odluka je, tako kažu propisi,na igraču, ali svi znamo da pritisak NBA klubova često bude presudan u ovakvim situacijama.

A šta kaže selektor na konkretno pitanje: da li će Jokić biti u timu na Evrobasketu?
"Da li se ja zovem Nikola Jokić? Ne! Eto, dao sam vam odgovor", odgovorio je Đorđević.

Uostalom, konačan odgovor zaista će i doneti Jokić. I samo on.

(FOTO: Star Sport)

poslednji komentari6
nije

| 20.06.2017 16:18

ustajala srbija u pola noci da gleda jokica i denver jer sport klub nije prenosio meceve denvera gledali smo sve samo denver nismo gledali a od jokica i njegovih igara samo putem interneta klipove i nesto malo od sport kluba u emisijama nba action nadamo se da ce sledece sezone pomenuti tv kanal prenositi malo vise utakmica i malo vise termina

Радуловић Д.

| 19.06.2017 17:53

Nece igrati.Znam odgovor od njegovog bliskog prijatelja,Nece igrati jer mu od ove godine "zavisi" karijera u smislu ako ove godine potpise neki 100-milionski ugovor onda je miran.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka