aktuelno

vest

2

Mitrović: Nadam se ostanku u Partizanu, većoj minutaži i trofeju najboljeg strelca

27.05.2013 16:08 | mozzartsport

„Velika je stvar što sam uopšte u A reprezentaciji, ali nije na meni da pričam hoću l igrati, to će selektor da odluči“, rekao je napadač Partizana pred debi sa Belgijancima

Veličina slova A A A
15
golova ove sezone postigao je Mitrović u prvenstvu, kupu i Evropi

Zimus je bio bio najbolji debitant, šest meseci kasnije deo je idealnih 11 Super lige. Za kratko vreme Aleksandar Mitrović je napredovao ne samo do oslonca Partizana u napadu, već i do statusa seniorskog reprezentativca, a 7. juna u Briselu će se videti može li reprezentacija Srbije s njim bolje od sadašnjih sedam bodova iz šest utakmica.
Dobio sam poziv i daću sve od sebe protiv Belgije, naravno, ako dobijem šansu. Velika je stvar što sam uopšte u A reprezentaciji, ali nije na meni da pričam hoću li igrati, to će selektor da odluči, rekao je Mitrović“, jedan od petorice crno-belih u najboljoj ekipi Jelen Super lige.

Kao vodeći timski strelac (15 golova u svim takmičenjima), snažni Smederevac je privukao pažnju mnogih inostranih klubova, Napoli je poveo trku za njegov potpis, ali izgleda da se Aleksandru nimalo ne žuri iz Humske. Ionako je tek završio prvu sezonu među seniorima, a za sledeću najavljuje iskorak na više polja.
Planirao sam da i ovo prvenstvo završim kao prvi strelac lige, ali nisam uspeo. Nadam se da ću ostati u Partizanu, imati veću minutažu nego u tek završenom takmičenju i postići više od sadašnjih deset golova. Verujem da mogu da osvojim i trofej namenjem najboljem strelcu u Srbiji. To mi je cilj za sledeću godinu“.

Malo-malo, fudbalski stručnjaci ga uporede sa Savom Miloševićem, ceneći njegovu igru glavom, snagu, zadržavanje lopte, a i Mitrović lako podnosi teret glomaznih očekivanja.
„Volim da igram pod pritiskom i drago m je kad me upoređuju sa takvim asom kakav je bio Milošević“, dodao je centarfor Partizana.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

poslednji komentari2
Kartmen

| 27.05.2013 17:49

U Humsku mozda dodje Slavomir Peško poljski reprezentativac,jer je čuo da u Partizanu igraju neki "veseli" fudbaleri.

:-)

| 27.05.2013 17:32

Pre svega, bravo de?konjo, jer si uspeo da obuzda? svoj temperament i na terenu bude? isklju?ivo fudbaler.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka