kladionica

vest

8

Neću jedan, neću dva - Lahoz prevideo čak tri penala za pola sata igre na Meaci (VIDEO)

13.11.2017 21:26 | mozzartsport.com

Turbulentan početak u Milanu

Veličina slova A A A

Jedini pravi baraž dvomeč, bar kad je evropski deo kvalifikacija za Mundijal u pitanju. Švedska ima gol fore iz prvog susreta, Italijani imaju prednost domaćeg terena u Milanu, a španski sudija Antonio Miguel Lahoz težak zadatak da deli pravdu na meču koji obiluje tenzijom još od intoniranja himni.

Pomislio bi neko da je na Pirinejima navikao na ovakve mečeve - na kraju krajeva tamo se sudaraju Real i Barselona - ali Lahoz je na stadionu “Đuzepe Meaca” podigao kriterijume, pa smo već u prvih pola sata bili svedoci da je u čak tri navrata propustio da svira penale. Prvi put za Italiju, u dva naredna za Švedsku.

Nisu baš bile “zicer” situacije, ali elemenata za najstrože kazne je bilo i to više nego očiglednih.

Situacija broj 1:

Ludvig Augustinson obara Marka Parola, ovaj pada kao pokošen, Đorđo Kjelini dobija žuti karton zbog toga što je od sudije uopšte tražio jedanaesterac. Snimak je pokazao, nažalost na ovom koji smo pronašli ovaj drugi ugao je isečen, da Augustinson jeste i telom i nogom udario Parola.

 

Situacija broj 2:

Markus Berg pokušava da probije, Mateo Darmijan loptu zaustavlja rukom. Nema namere, ali nema ni dileme da je u pitanju penal: ruka nije bila uz telo. Jasno kao dan

 

Situacija broj 3:

Vrlo slična situacija mada je Emil Forsberg pokušao da centrira. Ovaj put je lopta u ruku pogodila Andreu Barzaljija, opet se Lahozova pištaljka nije čula. Sve dok se nije uhvatio za džep da i Forsbergu pokaže žuti karton zbog prigovora.

poslednji komentari8
Najgori sudija ikada

| 13.11.2017 23:08

Od 5 penala svirao je 0 (recima: nula).

prikaži sve

ostale vesti

Keramičari sve bolji

Inter je igrao 3+ na osam od poslednjih devet domaćinstava, kao i na devet od prethodnih 12 utakmica...

Trabant liga

Novo 16. kolo Nemačke 4 - Severoistok počinje večeras od 19 č susretom Vakera iz Norhauzena i Oerbaha...

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka