kladionica

vest

12

Nema više haosa - Šerif Bonući zaveo red u Milanu!

06.08.2017 11:31 | mozzartsport.com

Novi kapiten propisao treninge, lečenje i ishranu kako bi se zaustavilo "neprofesionalno" ponašanje koje vlada u svlačionici

Veličina slova A A A

Nema šta, osim što je kvalitetan štoper stigao u Milan, Rosoneri su ujedno u njemu dobili i novog vođu, ali i šerifa. Prema tvrdnjama La Republike, Leonardo Bonući je zaveo je red u svlačionici Milana, gde je postavio nova pravila “profesionalnog ponašanja”.

Doskorašnji štoper Juventusa preuzeće uskoro i kapitensku traku velikana sa San Sira u debitantskoj sezoni, a to što se ona još nije našla na njegovoj ruci ne znači da se već ne ponaša kao vođa tima.

Italijanski list tvrdi da se Bonući požalio nedavno prijateljima na atmosferu u svlačionici Milana koju je okarakterisao kao “haotičnu”. Italijanski reprezentativac smatra da je u takvoj situaciji teško skoncentrisati se na treninge, kao i da se radi o neprofesionalnom ponašanju koje mora pod hitno da se zaustavi kako bi klub počeo da beleži uspehe.

Bonući je takođe sastavio i listu specijalnih instrukcija fitnes trenerima u klubu, zatim savete lekarima i fizioterapeutima oko metoda lečenja fudbalera, a lično je angažovao i nutricionistu kako bi znatno popravio kvalitet ishrane kompletnog tima.

Iskusni defanzivac nije još zvanično debitovao za Milan pošto zbog papirologije nije bio registrovan za utakmice sa Krajovom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Očekuje se da će sve to biti ispravljeno i da će debitovati sa trakom na ruci na utakmici sa Škendijom.

(FOTO: AC Milan)

poslednji komentari12
Alex

| 06.08.2017 15:50

Dodje juventino i dere im šamare u po Milana hahaa

Heski H.

| 06.08.2017 14:56

pa naravno da će bit kaotično dok su one panjine abate i montolivo do sad bili ''kapetani''
oni su bili u momčadi kad je seedorf bio nepravedno otjeran zbog igrača jer je pokušao uvesti reda, sad treba njih dvoje otjerat da ne prenose loše navike

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka