kladionica

vest

7

Nije Betis, nego Sevilja! Stiže Pepov promašaj od 20.000.000 evra

19.06.2017 21:51 | mozzartsport.com

Jednom ni rezerva, drugom veliko pojačanje

Veličina slova A A A

Nije Betis, već - Sevilja. Brujala je Španija prethodnih dana o tome da je Betis na pragu velikog pojačanja, ali je slavu ukrao daleko moćniji i kvalitetniji klub iz prvog komšiluka! Nolitova karijera u Mančester Sitiju završava se pre nego što je zapravo i počela, ali neće izabrati zeleno beli, već crveno-beli dres Sevilje. 

Tako će najveći promašaj Pepa Gvardiole iz sezone u kojoj je spiskano preko 250.000.000 evra pognute glave napustiti Etihad kako bi se uputio nazad u matičnu državu, gde je i prikupio sve reference koje su ga preporučile Sitiju. 

Engleskom i Španijom vrti se informacija da je Sevilja već postigla dogovor oko transfera momka plaćenog 20.000.000 evra prošlog leta, a to je indirektno potvrdio i prvi čovek Sevilje Hoze Kastro u razgovoru za lokalnu radio stanicu.
„Kada govorite o vrhunskim fudbalerima, ne možete da tvrdite da je nešto završeno sve dok ne bude potpisano. Ali, zato ja sad mogu da kažem da smo blizu da završimo Nolitov transfer“.

I sam Nolito je pre nekoliko dana izrazio želju da ode iz Sitija i da mu nije bitno da li će to biti kroz pozajmicu ili transfer, već samo da dobije prostor za igru. I, ono najvažnije - da je Španija jedini izbor. Betis je bio jako brz i poslao konkretnu ponudu i to samo četiri miliona evra. Mančester Siti je prihvatio, ali je problem nastao zbog Nolitovih visokih primanja (6.000.000 evra godišnje) što je van svih Betisovih domašaja. 

Klimavu situaciju iskoristila je Sevilja, s tim da će u pitanju biti pozajmica s pravom otkupa. S tim da će Mančester Siti mora da "pomogne" Sevilju i plati deo isplata.

Finansijski detalji još nisu poznati. 

(FOTO: Action Images)

poslednji komentari7
Tatjana L.

| 20.06.2017 11:09

Prije kažu da nemaju para za Jovetića od 13 miliona a imaju za nekog Nolita 20 miliona. Da Jovetica nije bilo nebi ni LŠ izborili. Plata će da bude ista kao i za Jovetica a to će moći da izguraju. SRAMOTA!!!

Boris B.

| 20.06.2017 09:04

Pa kao što su španci i najavljivali... Vitolo će biti prodat a u tom slučaju Nolito će biti i više nego adekvatna zamena. Opet odličan posao!

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka