kladionica

vest

24

Oglasio se i Aksel Vitsel: Nije mi bilo lako da izaberem… Forza Juve!

02.01.2017 16:37 | mozzartsport.com

“Šta ako Vitsel polomi nogu za tri meseca”, zapitao se njegov menadžer

Veličina slova A A A

“Razmaženi talenat”, “Uvreda od čoveka”, “Igrač-novčanik”… Samo su neki od naslova u belgijskim medijima koji su se obrušili na Aksela Vitsela i njegov izbor da se u megatransferu preseli u kineski Tjanđin Kvanžan. I da zbog toga odbije priliku da sa Juventusom osvaja trofeje…

Belgijanci su ogorčeni što je njihov reprezentativac stavio finansijske ispred sportskih interesa. Traže i da ga selektor više ne poziva u reprezentaciju jer očigledno da fudbal i sportski motivi ne zanimaju Vitsela.

Oglasio se i Vitsel koji pravda svoj izbor.
“Bila je to teška odluka. Sa jedne strane imate veliki klub poput Juventusa, a sa druge strane imate ponudu koju nisam mogao da odbijem jer obezbeđuje budućnost moje porodice. Nastaviću da navijam za Juventus i nadam se da će uspeti da osvoje Ligu šampiona. Možda nam se putevi opet ukrste jednog dana”, rekao je Vitsel.

Jedan od njegovih menadžer Alan Goble je u izjavi za belgijske medije poručio da on nije presudno uticao na igračevu odluku, ali da je poštuje.
“Nismo želeli sapunicu kao prošlog leta. Ne želim da se mešam u Vitselov izbor, ali moram da istakenm da je veliku ulogu imao i njegov otac koji mu je menadžer tokom cele karijere. Zato izgleda kao logičan izbor što je prihvatio ponudu iz Kine. Aksel ima 28 godina, ima ćerku, a uskoro će i po drugi put postati otac. Ušao je u poslednjih šest meseci ugovora i morao je dobro da razmisli o svemu. Šta ako za tri meseca polomi nogu? Šta bi onda bilo sa njim? Razmišljao je racionalno”, rekao je Alan Goble.

(FOTO: Action images)

poslednji komentari24
cUA

| 03.01.2017 10:16

nebi u juventusu dzabe igro

Gile S.

| 03.01.2017 08:25

@Ujka zitko samo sam hteo da objasnim da para nikad dosta i da ovom coveku za 20 godina,moze tamo neki zet da potrosi sve sto je on zaradio i to za par meseci ,a ovo sto ce uzeti kod kineza malo teze da moze da potrose neki zetovi ili bilo ko

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka