kladionica

vest

87

Partizan dobija moćnog sponzora i rešava sve dugove!

11.01.2017 20:10 | mozzartsport

Ugovor do kraja 2018.

Veličina slova A A A

U danu kad je UEFA kao hladnom krpom udarila po licu crno-bele, čelnici Partizana priveli su kraju pregovore o novom sponzorskom ugovoru. Kako sad stvari stoje, u Humskoj 1 su obezbedili da komapanija Telekom ostane generalni sponzor Parnog valjka, saznaje MOZZART Sport.

Ugledna kompanija će, veruje se, koliko u četvrtak potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, što znači da će ostati njegov pokrovitelj sve to 31. decembra 2018. godine. Prethodna saradnja završila se poslednjim danom minule godine, ali je u međuvremenu pronađen model kojim su obe strane zadovoljne.

Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Predrag Ćulibrk, generalni direktor TelekomaPodsetimo, Telekom je 19. marta 2015. godine postao generalni sponzor crno-belih i prema tadašnjem kursu obavezao se da do isteka ugovora uplati na račun kluba iz Humske 1 1.200.000 evra. Nije poznato koliko je „jak“ novi ugovor, ali je izvesno da će prvih 360.000 evra otići na regulisanje dugova prema poveriocima koje Partizan muče i zbog kojih je UEFA objavila da ga izbacila iz njenih takmičenja, u prvoj od naredne tri kada bude obezbedio izlazak u Evropu.

Uz napomenu da sami čelnici Partizana uveravaju da će koliko sutra - možda i od sredstava dobijenih produžetkom sponzorskog ugovora  - taj dug biti namiren.

Podsetimo, kompanija Telekom je jedan od sponzora i KK Partizan.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)

novinar

Aleksandar Joksić Web Writer, aleksandar.joksic@mozzartbet.com
Aleksandar Joksić Web Writer, aleksandar.joksic@mozzartbet.com

Posle "eksperimenata" u gimnazijskom časopisu, "Takovskim novinama" u Gornjem Milanovcu, te lokalnoj televizijskoj stanici i listu "Politikolog" na Fakultetu političkih nauka, ozbiljniju novinarsku karijeru počeo da gradi u Dnevnom sportskom listu "Sport", krajem 2003. godine. Kalio se izveštavajući sa utakmica mlađih kategorija i takozvanih malih beogradskih terena, kao i mečeva Druge lige. Od oktobra 2005. angažovan kao honorarni saradnik u "Sportskom žurnalu", gde je najpre pisao o aktivnostima Čukaričkog, da bi septembra 2007. prekomandovan na Fudbalski klub Partizan. Pet i po godina pratio crno-bele na pripremama u Srbiji i inostranstvu, izveštavao s mečeva Lige šampiona, Lige Evrope, večitih derbija... Povremeno pratio aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije.

U redakciji MOZZART Sporta je od 1. aprila 2013. godine.

poslednji komentari87
bojan r.

| 12.01.2017 19:07

1,2M na 2 godine, odnosno 600 000 po sezoni. Nije malo, ali je tpk delic onoga dto daju sponzorusi.

bojan r.

| 12.01.2017 19:07

1,2M na 2 godine, odnosno 600 000 po sezoni. Nije malo, ali je tpk delic onoga dto daju sponzorusi.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka