aktuelno

vest

87

Partizan dobija moćnog sponzora i rešava sve dugove!

11.01.2017 20:10 | mozzartsport

Ugovor do kraja 2018.

Veličina slova A A A

U danu kad je UEFA kao hladnom krpom udarila po licu crno-bele, čelnici Partizana priveli su kraju pregovore o novom sponzorskom ugovoru. Kako sad stvari stoje, u Humskoj 1 su obezbedili da komapanija Telekom ostane generalni sponzor Parnog valjka, saznaje MOZZART Sport.

Ugledna kompanija će, veruje se, koliko u četvrtak potpisati novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, što znači da će ostati njegov pokrovitelj sve to 31. decembra 2018. godine. Prethodna saradnja završila se poslednjim danom minule godine, ali je u međuvremenu pronađen model kojim su obe strane zadovoljne.

Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Predrag Ćulibrk, generalni direktor TelekomaPodsetimo, Telekom je 19. marta 2015. godine postao generalni sponzor crno-belih i prema tadašnjem kursu obavezao se da do isteka ugovora uplati na račun kluba iz Humske 1 1.200.000 evra. Nije poznato koliko je „jak“ novi ugovor, ali je izvesno da će prvih 360.000 evra otići na regulisanje dugova prema poveriocima koje Partizan muče i zbog kojih je UEFA objavila da ga izbacila iz njenih takmičenja, u prvoj od naredne tri kada bude obezbedio izlazak u Evropu.

Uz napomenu da sami čelnici Partizana uveravaju da će koliko sutra - možda i od sredstava dobijenih produžetkom sponzorskog ugovora  - taj dug biti namiren.

Podsetimo, kompanija Telekom je jedan od sponzora i KK Partizan.

(FOTO: Star sport, FK Partizan)

novinar

Aleksandar Joksić Web Writer, aleksandar.joksic@mozzartbet.com
Aleksandar Joksić Web Writer, aleksandar.joksic@mozzartbet.com

Posle "eksperimenata" u gimnazijskom časopisu, "Takovskim novinama" u Gornjem Milanovcu, te lokalnoj televizijskoj stanici i listu "Politikolog" na Fakultetu političkih nauka, ozbiljniju novinarsku karijeru počeo da gradi u Dnevnom sportskom listu "Sport", krajem 2003. godine. Kalio se izveštavajući sa utakmica mlađih kategorija i takozvanih malih beogradskih terena, kao i mečeva Druge lige. Od oktobra 2005. angažovan kao honorarni saradnik u "Sportskom žurnalu", gde je najpre pisao o aktivnostima Čukaričkog, da bi septembra 2007. prekomandovan na Fudbalski klub Partizan. Pet i po godina pratio crno-bele na pripremama u Srbiji i inostranstvu, izveštavao s mečeva Lige šampiona, Lige Evrope, večitih derbija... Povremeno pratio aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije.

U redakciji MOZZART Sporta je od 1. aprila 2013. godine.

poslednji komentari87
bojan radovanovic

| 12.01.2017 19:07

1,2M na 2 godine, odnosno 600 000 po sezoni. Nije malo, ali je tpk delic onoga dto daju sponzorusi.

bojan radovanovic

| 12.01.2017 19:07

1,2M na 2 godine, odnosno 600 000 po sezoni. Nije malo, ali je tpk delic onoga dto daju sponzorusi.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

Paspalj

Ovdašnja košarka verovatno je dala i bolje igrače, ali jedan je Žarko...

Uloguj se putem Facebook naloga Uloguj se putem Google+ naloga
ili
Zaboravljena lozinka