kladionica

vest

6

Rus hteo da pobije igrače Dortmunda zbog 78.000 evra

21.04.2017 09:48 | mozzartsport.com

Nemačka policija noćas uhapsila Rusa sa nemačkim pasošem zbog sumnje da je 13.aprila organizovao teroristički napad

Veličina slova A A A

Delovalo je, čak je i sve ukazivalo na to, da iza terorističkog napada na autobus sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda stoje militantne islamističke organizacije.

Međutim,  došlo je do novog zapleta. A možda i raspleta. Nemačka policija noćas je uhapsila ruskog državljanina Sergeja V. (28) zbog osnovane sumnje da je organizovao teroristički akt o kojem već deset dana priča cela Evropa.

On je uhapšen u Ritenburgu, a u akciji su učestvovale elitne snage nemačke policije pod punom ratnom opremu. Pored toga što je ruski državljanin uhapšen, detaljno se pretresa njegova kuća.

Naime,namečka policija je dobila dojavu da je teroristički akt delo pomenutog Sergeja V (28) zbog njegove želje da na berzi obori akcije Dortmunda. On je do tog cilja želeo da dođe ne birajući sredstva, čak i po cenu da neko od fudbalera nemačkog predstavnika u Ligi šampiona pogine.

Mediji pišu i da je napad izveo iz pohlepe.Bild navodi da je želeo da obori cenu akcija Dortmunda kako bi profitirao,. Prema rezultatima istrage, napadač je kupio na internetu deonice kluba u vrednosti od 78.000 evra, dodaje list.

Navodi da je osumnjičeni na dan napada navodno bio u istom hotelu u kom su odseli i fudbaleri i da je njegova soba gledala na ulicu u kojoj su ođjeknule eksplozije.

poslednji komentari6
Pazarac

| 21.04.2017 23:10

Aha sad nije teroristicki napad... da je musliman bilo bi ISLAMSKI TERORISTA

bobi

| 21.04.2017 16:48

Ma bitno je bilo odma optuzbu baciti na muslice. Ludaka ima na sve strane, nista ne znaci ako je arap, afrikanac, evropljanin, musliman, jevrej, krscanin nije bitna vera ni nacionalnost, bitno je ono sto se u glavi nalazi, ko mu naredbe daje i sta on dobija samim tim. Mislim da jedna teroristicka organizacija pod nazivom CIA i njihova braca sve smisljaju i optuzuje koga hoce i podmecu dokaze gde god hoce. U sve me mogu ubediti ali da uvek terorista ostavi nekakav dokument na samom mestu zlocina. Negde je to pasos, negde vozacka dozvola, negde neki drugi licni dokument. To mi vise deluje kao naucna fantastika.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka