kladionica

vest

45

Sparta i Kanga - blizu je! Zvezdi 800.000 evra

12.01.2018 08:41 | mozzartsport

Danas se očekuje realizacija transfera

Veličina slova A A A

Crvena zvezda bi u narednih nekoliko dana, možda već i danas, mogla da ostane bez Gelora Kange! Prema pojedinim informacijama Sparta iz Praga je odlučila da kupi vezistu iz Gabona koji je tokom letnjih kvalifikacija urnisao češkog velikana. Ponuda od 800.000 evra je na stolu čelnika Crvene zvezude, čeka se finiširanje transfera.

Saga oko statusa sjajnog veziste traje već nekoliko meseci. Crveno-beli su imali želju da sa njim produže ugovor, ali do završnog čina nije došlo.... Kako je vreme prolazilo, tako je bilo sve izvesnije da postoje veliki izgledi da Kanga napusti Marakanu. Tim pre što mu je ostalo samo šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom.

Posle slabe jeseni Sparta je krenula u rekonstrukciju tima. Otišao je Masnđen, dok bi Kanga trebalo da predstavlja idealnu zamenu za Tomaša Rosickog koji se penzionisao.

Odlazak Kange ubrzao bi transfer Danijela Aleksića.

poslednji komentari45
Dragan S.

| 12.01.2018 22:33

Vratiti Grujića na pozajmicu i rešen problem veziste.

Marko B.

| 12.01.2018 16:03

jedan mali detalj koji niko od vas nije pomenuo, kanga je dosao u zvezdu za NULA evra, znaci da ode za 10 u plusu smo, naravno, imao je on lepu platu, ali je i vise nego posteno zaradio i uveo zvezdu u le, tako da uzeti najvise sto se moze, ma koliko to bilo i prijateljski se rastati

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka