kladionica

vest

11

Tandem Pavljučenko - Orlandić?

05.01.2017 08:21 | Sportski žurnal

Napadač Crvene zvezde čeka ponudu iz Rusije

Veličina slova A A A

Malo je nedostajalo da ih zajedno gledamo u dresu Vojvodine, a sada se pojavila mogućnost da ih sudbina spoji u Jekaterinburgu. Naime, Dominiku Dingi i Radovanu Pankovu bi u Uralu, saznaje Sportski žurnal, mogao da se pridruži i napadač Crvene zvezde Petar Orlandić.

Ural je, navodi dalje Žurnal, korpulentnog Crnogorca identifikovao kao jednog od igrača koji bi mogao da reši problem ruskog prvoligaša sa realizacijom. U dosadašnjem toku sezone - samo 11 golova na 17 utakmica, iako napad Urala predvodi poznati, ali već prezreli Roman Pavljučenko,

Orlandić je ove jeseni za beogradske crveno-bele postigao sedam golova što i ne deluje tako impozantno. Ali prosek je vrlo dobar - komad na svakih 97 minuta na terenu.

Ugovor mu ističe za godinu dana. Zvezdi je ovo poslednja šansa da ga proda za iole ozbiljnije obešećenje. Čeka se ponuda iz Rusije.

(FOTO: Star Sport)

poslednji komentari11
lepo

| 05.01.2017 19:16

sve najbolje orlandinjo.

Kriger

| 05.01.2017 16:55

Sta je ovo svaki dan neko novo ime se dovodi u projekat?Doveden,Jovic,Brdarovski,Haruna,Bondarenko,Planic sad i Pavlicenko.Dok za to vreme Partizanu "prodaju" Lea ispod zacrtane cene.Strasno.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka