""
""

Iz Čačka poručuju: 2:0 je najopasniji rezultat!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.12.16. | 11:58

„Svi volimo tih 2:0, ili 0:2, pa posle toga neka bude šta bude“, kaže za Mozzart Sport Mladen Dodić, trener Borca

Cela fudbalska Srbija danas raspravlja o neverovatnom obrtu u utakmici 19. kola Superlige u kojoj je Borac iz Čačka u 37. minutu za samo četrdesetak sekundi primio dva gola! Kako je vetar sa Nišave uspeo da oduva kapitalnih 0:2 u posedu Čačana za Mozzart Sport priča trener Zebri, Mladen Dodić.
„Svi volimo tih 2:0, ili 0:2, pa posle toga neka bude šta bude. Mi smo zaslužili ta dva gola prednosti, ali je tačno da je psihologija igrača pri tom rezultatu promenljiva i na strani tima koji je u rezultatskom minusu“, priča Dodić za Mozzart Sport o goleadi na Čairu, a mi pitamo ono što navijače najviše i zanima! Misli li trener Zebri da će se utakmica u Nišu dugo pamtiti.

Izabrane vesti


„Naravno, cela utakmica je bila takva! Čudna, dinamična i sa puno obrta. Ne mogu da je zaboravim, a tu je i činjenica je da smo olako primili ta dva gola. Naravno, pokazalo se da posvećenost igri funkcioniše što me raduje", komentariše utakmicu trener Borca i dodaje da igrački kadar konačno dobija na samopouzdanju.
"Jednostavno, imali smo dobru atmosferu i na prethodnom susretu, nismo imali tada rezultat, ali se u Nišu pokazalo da imamo snage i kada nema previše fudbalske sreće. Eto, uz malo sreće mogli smo se radovati u poslednjim sekundama meča. Nemanja Stanković je propustio šansu da matira Bajića za konačni preokret protiv Radničkog“, kaže Dodić na šta se samo nameće pitanje samopouzdanja. Ima li Borac rešenje za autogolove koje su Čačani ove sezone nesrećno davali?
„Da, to ste dobro primetili! Dosta radimo na tome, a sa atmosferom dolazi i sigurnost. Radnik mam je sada glavna meta. Igramo dalje“, kaže Dodić za Mozzart Sport i dodaje da će kadrovska rešenja pred naredni susret biti najbitnija. Marko Zoćević će biti pod znakom pitanja sve dok se ne utvrdi stepen ozbiljnosti povrede koju je fudbaler Borca poneo iz Niša.

BORAC SLAVI 90 GODINA FUDBALA KRAJ MORAVE

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Borac ČačakMarko ZoćevićMladen DodićRadnički NišSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara