"Rajhedli Bazur"
"Rajhedli Bazur"

Ajaks brusi novi biser, već je svađao holandske gigante, sada se oko njega lome i Arsenal i Barsa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.15. | 15:59

Rajhedli Bazur nova je tema u Amsterdamu

Rajhedli BazurTek juče je Rajhedli Bazur proslavio 19. rođendan, a već je bio povod za dve velike svađe najvećih holandskih klubova. Prvi put još 2012. kada je uopšte i prešao iz Ajnhdovena u Amsterdam. I drugi put pre samo nekoliko dana kada je selektor Dani Blind kao zamenu za povređenog Davija Klasena baš Bazura, a ne PSV-ove perjanice Davija Propera ili Jorita Hendriksa. A sada će čini se Bazur izazvati i jednu međunarodnu svađu.

Holandski, ali i ostrvski mediji pišu naime da se i Arsenal, poznat po tome što ume da namiriše najtalentovanije igrače Evrope, uključio u trku za potpisom 184 centimetara visokog zadnjeg veznog. Koga u otadžbini prati nadimak “novi Rajkard“, možda izazvan i time što je i Barselona slala skaute, pa i sportskog direktora Roberta Fernandeza na Ajaksove utakmice.

Izabrane vesti

Arsenal ga je navodno primetio još kao 15-godišnjaka, ali je on tada izabrao ostanak u Holandiji i selidbu u Ajaks. Ove jeseni oduševljava iz nedelje u nedelju. Ali tako su mnogi drugi mladi holandski fudbaleri dok nisu izašli na najveću scenu. Opet, za Bazura svi imaju samo reči hvale.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rajhedli BazurHolandijaEvropaEredivizijaArsenalAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara