"navodni prekršaj za penal"
"navodni prekršaj za penal"

Ako neće milom, onda će silom... Sudijskom! Sraman penal za Galatu u 88. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.03.16. | 17:10

Umut Bulut očigledno je bio inspirisan dodelom Oskara

navodni prekršaj za penalProtivnički navijači već su počeli da slute da će Galatasaraj po izbacivanju iz Evrope početi da rasprodaje bodove. Zaboravili su, doduše, da bi Uefina kazna tako mogla da joj se samo odloži do sezone 2017/2018. Imaju Lavovi za šta da se bore. Ali ovih dana ne izgledaju kao tim kome je to lepo objašnjeno, pa su u malom gradskom derbiju sa Istanbul Bašakšehirom i sudije morale da se umešaju. Turski gigant tako je do boda stigao tek posle nepostojećeg penala u 88. minutu - 3:3.

U ludom meču na Turk Telekom areni Bašakšehir je imao dva gola prednosti, ali je Jasin Oztekin uzvratio sa dva komada, a taj drugi bio je posebno upečatljiv volej, vratio domaće u život. Međutim, ako su dva tima i imala neki dogovor onda to niko nije rekao Edinu Bišći,  koji je postigao prvi, a potom u 82. minutu posle sjajnog solo prodora i treći pogodak za goste.

Izabrane vesti

Nije vredelo... Nije, jer je Galata imala i sudiju Ozgura Jankaju na terenu, dok je Umut Bulut očigledno bio inspirisan prošlonedeljnom dodelom Oskara za najbolja ostvarenja u kinematografiji. Istina, bio je Bulut u sendviču između dvojice čuvara, ali čisto sumnjamo da bi sudija Jankaja ovakav kontakt svirao u korist Bašakšehira. Ili da bi neki ozbiljan evropski sudija ovakav kontakt svirao bilo kome. Ali u Turskoj se zna šta predstavlja Galatasaraj. Klub koji mora da igra Evropu. Makar mu to i Uefa zabranila. Ali ne bude li se Galata izborila za učeće na međunarodnoj sceni u narednoj sezoni kazna će joj se preneti i na onu sledeću. Finale u Kupu nije samo po sebi dovoljno. Galata mora da bude među prva četiri.

Uz ovakvo suđenje i biće.

Superliga, 24. kolo:

Petak:

Mersin - Sivas 1:0 (1:0)
/Veliton 62/

Subota:

Kajzeri - Genčlerbiligi 0:2 (0:1)
/Stanču 22 penal, Đalma 40/

Bursa - Rize 1:0 (1:0)
/Jilmaz 21/

Osmanli - Gazijantep 1:1 (0:0)
/Rusesku 86 - Činar 55/

Nedelja:

Kasimpaša - Antalija 2:1 (0:0)
/Arslan 78, 86 - Šišmanoglu 90+4/

Galatasaraj - Bašakšehir 3:3 (0:2)
/Oztekin 54, 71, Inan 88pen - Višća 5, 82, Batdal 43/

18.00: Ahisar  - Fenerbahče
18.00: Konja - Trabzon

Ponedeljak:

19.00: Bešiktaš - Eskišehir

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Umut BulutTurskaSuper ligKasimpašaJasin OztekinGalatasarajEvropaEdin Višća

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara