""
""

Albanija će igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj! Ima li neko objašnjenje? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.15. | 19:56

Sada imamo i neoboriv dokaz koliko nam je propala reprezentacija

Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj će igrati i Albanija! Na takmičenju koje je Platini napravio tako da iole ozbiljna ekipa ne može da ga propusti.

Izabrane vesti

Pobedom od 3:0 u Jermeniji nad nezainteresovanim i očajnim domaćinom, Albanci su iskoristili poslednju meč loptu i pridružili se Portugalcima kao direktnim putnicima na EP u Francuskoj. Tako će Danci u baraž, a više nisu ni zaslužili kada nisu uspeli da savladaju Albaniju u dva meča. Doduše, ne može se reći i da je Albanija pokazala bilo šta osim fanatizma i borbenosti čime bi zaslužila da se nađe na EP narednog leta.

Sa dva autogola u prvom proluvremenu i još jednom skanadaloznom lošom intervencijom kod trećeg gola u drugom poluvremenu, Jermenija je Albaniju baš domaćinski pogurala do istorijskog  plasmana na EURO 2016.

Tamo neće biti Srbije, a sada imamo i najkonkretniji mogući dokaz koliko nam je reprezentacija propala poslednjih godina i koliko je urušena od ljudi iznutra. Iz svih mogućih struktura. Ako nam je za utehu, sigurno će Tole i kompanija pronaći neki izgovor da otputuju u Francusku i malo odmore narednog leta.  

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za EURO 2016fudbalska reprezentacija AlbanijeEvropaAlbanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara