""
""

Alesio Čerči - pet klubova je u igri! Miha neće da ga vrati

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 10:50

Vreme je za povratak u Seriju A

Ne tako davno, „kidao“ je u Torinu, u tandemu sa Čirom Imobileom bio najzaslužniji za jednu do boljih sezona Granata u poslednje vreme, a onda kao da je nestao sa fudbalske mape Alesio Čerči. Mada, u junu će napuniti 30. godina, ima još vremena za njega, ali samo pod uslovom da napusti Atletiko Madrid, gde definitivno nije uspeo da se snađe.

A kako združeno prenose španski i italijanski mediji, nekadašnji reprezentativac Azura izvesno će otići iz ekipe Dijega Simeonea ovog leta. Iako je ugovorom vezan za Jorgandžije do juna 2018, njegova skromna minutaža jasan je signal da je rastanak neminovan. Simeone ga je ove sezonme koristio samo na dve utakmice (14 minuta u ligaškom duelu sa Osasunom i „čak“ 29 u revanšu Kupa kralja sa malenim Guihuelom).

Izabrane vesti

Sve to vide i dobrio znaju italijanski klubovi koji cene napadače sposobnosti Alesija Čerčija i rado bi ga doveli. Pri se još zimus javio Lacio, ali tad transfer nije realizovanm, dok su sad osim Rimljana u igri Fjorentina (traži zamenu za moguće odlaske Iličića, Kjeze ili Bernardeskija), Atalanta (koja bi mogla da ostane bez Gomeza, ali je privlačnija od Firence, jer nudi igranje u Ligi Evrope), dok se nešto manje šanse daju Sasuolu, Bolonji i Đenovi.

Interesantno je da su italijanski mediji javili kako Siniša Mihajlović nije zainteresovan da vrati Alesija Čerčija u Torino. Trenirao ga je u Fjorentini (2010/2011) i u Milanu (prvi deo sezone 2015/2016), ali navodno želi drugačiji tip napadača, posle izvesnog odlaska Andree Belotija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alesio ČerčiAtalantaAtletiko MadridEvropaFjorentinaItalijaPrimeraSerija ATorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara