Atletiko već izabrao Karaskovog naslednika

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.18. | 19:15

Simeone kapariše i drugo pojačanje za leto…

Čolo Simeone je rešio da sezonu završi bez Augusta Fernandeza, Janika Fereire Karaska i Nikolasa Gaitana. Triling je otišao u Kinu, a Atletiko nije doveo zamene. Doduše, već ranije su stigli Vitolo i Dijego Kosta pa Simeone ima desetoricu fudbalera za šest mesta u veznom redu i napadu. Možda nedovoljno da se izgura sezona, ali čini se da Jorgandžije i nemaju velike ambicije do kraja osim osvajanja Lige Evrope.

Ali zato se već uveliko kuju planovi za sledeće leto. Atletiko je već kaparisao prvo pojačćanje za narednu sezonu u vidu Viljarealovog veziste Rodrija koji će biti plaćen 20.000.000 evra plus 5.000.000 kroz bonuse. A i druga naciljana meta je iz Viljareala…

Izabrane vesti

Španski mediji prenose da je Atletiko označio Vilajrealovog ofanzivnog vezistu Samua Kastiljeha kao naslednika Janika Fereire Karaska. PoputRodrija, i Kastiljeho ima otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra što neće biti problem za Madriđane. Tako će se u kasu žute podmornice narednog leta sliti 40.000.000 evra samo od Atletika.

Kastiljeho je došao na Madrigal pre dve i po godine iz Malage i pokazao se kao pun pogodak. Nije postizao mnogo golova, ali se zato pokazao kao dobar asistent i timski igrač. Što je profil igrača kakve traži Čolo Simeone. Može da igra kao krilo ili ofanzivni vezisti što Simeoneu daje razne opcije u taktičkim zamislima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Samu Kastiljeho

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara