"Vilijam Karvaljo"
"Vilijam Karvaljo"

Đavoli u Lisabonu: Na meti je Vilijam Karvaljo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.12.13. | 16:15

Skauti Mančester junajteda prate defanzivnog veznog Sportinga. Ali, cena je neverovatnih 45 miliona evra, a samo će 60 odsto ići klubu sa stadiona Žoze Alvalade

Vilijam KarvaljoPortugalski mediji ne odustaju od tvrdnje – Vilijam Karvaljo zapao je za oko Mančester junajtedu, koji su su poslali svoje predstavnike u Lisabon kako bi pažljivije osmotrolili kvalitete defanzivnog veznog Sportinga.

Dakle, gužva na stadionu Žoze Alvalade, s obzirom da su nedeljni Kup meču sa Porto (0:0) pratili i skauti Sautemptona, Vest Broma i Kelna, ali pitanje je da li su pratili samo 21-godišnjeg Karvalja ili nekog drugog od talentovanih igrača portugalskih giganta.

Izabrane vesti

Sigurno je, međutim, da je i "novi Patrik Vijera", kako mediji na Pirinejima već nazivaju Karvalja, bio u tefteru.

Put do realizacije transfera je, ipak, dalek jer je sporno vlasništvo nad Karvaljovim ugovorom. Naime, on je samo 60 odsto igrač Sportinga, dok je preostalih 40 procenata u vlasništvu kompanije BES, a Englezi su osetljivi na takve stvari.

Takođe, Sporting je, kao što portugalski klubovi obično i rade, ugovorom zacepio obeštećenje od neverovatnih 45 miliona evra. Nema sumnje da bi pristali i na kompromis, ali je jasno da očekuju veliki profit od prodaje Vilijama Karvalja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaPortugalPremijer ligaSporting LisabonVilijam Karvaljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara