""
""

Babel opet promenio klub: Da li je ovo kraj za momka koji je mogao da bude novi Anri?

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.15. | 14:24

Holanđanin je bio jedan od najvećih talenata Evrope, a posle dve sezone u turskoj Kasimpaši je napravio još jedan korak unazad

Predviđali su mu veliku karijeru, najavljivali ga kao legitimnog naslednika Tjerija Anrija, pola Evrope se otimalo za njega, a danas je u 28. godini možda stavio i pečat na karijeru. Rajan Babel je napustio tursku Kasimpašu posle dve sezone i potpisao dvogodišnji ugovor sa Al Ainom iz Abu Dabija.

Izabrane vesti

Holanđanin je danas i zvanično predstavljen u klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a nije poznato koliko će zarađivati na Bliskom istoku.

Babel je bio jedan od najtraženijih talenata Evrope kada je igrao u Ajaksu i kada je 2007. godine prešao u Liverpul. Na Enfildu se zadržao četiri godine i tek na mahove pokazivao delić blistavog talenta. Potom je jednu sezonu proveo u Hofenhajmu, pre nego što se 2012. godine vratio u Ajaks. Kopljanike je napustio posle samo jedne sezone i prethodne dve godine je igrao u turskoj Kasimpaši.

U Al Ainu od poznatijih fudbalera igraju Asamoa Đan i Miroslav Štoh, a vlasnik kluba je šeik Mansur bin Zajed koji poseduje i Mančester Siti. 


tagovi

ujedinjeni arapski emiratiTurskaSuper ligRajan Babelprelazni rok 2015međunarodni fudbalKasimpašaEvropaAl Ain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara