"Benitez i Babel"
"Benitez i Babel"

Babel sluti: Benitez u Realu? Napraviće taj od Ronalda odličnog defanzivca

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.15. | 14:57

Holanđanin se prisetio saradnje sa španskim stručnjakom u Liverpulu

Benitez i BabelSpecijalista za kup takmičenja, taktički velemajstor, ali i čovek čije ekipe ne umiru baš u lepoti fudbala. Florentino Perez iznenadio je fudbalsku planetu otkrivši da će upravo Rafael Benitez preuzeti dirigentsku palicu u madridskom Realu, klubu u kojem se navijači nikad nisu zadovoljavali samo rezultatima. Oni se hrane lepršavim fudbalom.

Rajan Babel, Holanđanin koji je u Liverpulu sarađivao sa Benitezom, kao da sluti da će navijači Kraljevskog kluba ostati razočarani.
"Benitez na putu za Real? Napraviće taj od Ronalda odličnog defanzivca", napisao je sadašnji fudbaler turske Kasimpaše na Tviteru i izazvao pravu lavinu komentara.

Izabrane vesti

Mnogi su istog momenta opleli po Babelu, ali kad se malo bolje zamislimo... Odnos Ronalda i Beniteza zaista bi bio od presudnog značaja. A Ronaldo baš ne voli da se vraća u odbranu.
"Prvo da se razumemo. Ne kažem da je Rafa loš trener. Taktički je u stvari jedan od najboljih. Govorim o tome kakav je čovek kad se vrata zatvore. Mogao bih da vas zatrpam iskustvima koje sam doživeo sa njim, ali bolje da sačekam penziju i sve objavim u biografiji".

Ostaje nam da vidimo kakav je Babel prognozer.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridRajan BabelRafa BenitezPrimeraKristijano RonaldoKasimpašaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara