""
""

Balažic o odnosu zasluga za seriju pobeda: Kad ne primamo golove - tim ih ne prima, kad ih dajemo - tim ih daje!

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.16. | 09:39

Iskusni štoper, zajedno sa devet godina mlađim Nikolom Milenkovićem, gotovo besprekorno odrađuje sve defanzivne zadatke, pa su upravo njih dvojica jedni od najzaslužnijih za dobre igre Parnog valjka

Slovenački defanzivac Gregor Balažic veruje da Partizan ove godine može da vrati šampionski trofej na svoju stranu Topčiderskog brda, ali je takođe svestan da će mnogo toga zavisiti od dobre igre poslednje linije crno-belih, kojom upravo on komanduje.

Izabrane vesti

A onda za sada deluje više nego sigurno. Iskusni štoper, zajedno sa devet godina mlađim Nikolom Milenkovićem, gotovo besprekorno odrađuje sve defanzivne zadatke, pa su upravo njih dvojica jedni od najzaslužnijih što je Parni valjak u seriji od pe vezanih pobeda u svim takmičenjima, a na poslednja četiri prvenstvena meča nije vadio loptu iz svoje mreže.
"Da, istina je, iza sebe imamo lepu seriju pobeda, ali učinićemo sve da je nastavimo već sada protiv Mladosti. Recept je, po meni, sledeći: kad ne primamo golove - tim ne prima golove, kad ih dajemo - tim ih daje. Jeste da se delimo po pozicijama, ali uspeh ili neuspeh je rezultat cele ekipe", kaže Balažic za Žurnal.

Za Milenkovića samo reči hvale, ali i par korisnih saveta.
"Mali Bleki je, za svoje godine, pokazao i dokazuje da je dobar i da poseduje veliki potencijal. Treba da nastavi da bude skroman i da radi tako i karijera će da mu bude - super. Sluša me, za sada, želi da uči, samo neka tako nastavi".

Slovenac uživa veliko poverenje kod trenera Marka Nikolića, a ovoga puta da će šef struke konačno uspeti da podigne šampionski pehar.
"Još je rano za takve prognoze. To je cilj svih nas, šef Nikolić je zaslužio da osvoji titulu. Naravno, saradnja sa Markom je privilegija i veliko zadovoljstvo", kaže Balažic.

Partizan večeras od 19 časova (TV Arenasport 4) u Humskoj dočekuje Mladost iz Lučana, gde će pokušati da nastavi sa odličnom serijom rezultata i izvrši dodatni pritisak na lidera Crvenu zvezdu.

(FOTO: MN press)


tagovi

Gregor BalažicFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara