""
""

Barkli „ukrao“ novogodišnji poklon, Everton preživeo Hal (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.12.16. | 22:55

Hal je tako nastavio lošu seriju, ovo mu je bila osma uzastopna utakmica bez pobede u Premijer ligi. Svakako neće biti teško pogoditi šta će navijači ovog kluba poželeti u 2017. godini

Uspeo je Everton da se iščupa iz kandži poraza na gostovanju Hal Sitiju u utakmici poslednjeg kola u ovoj godini. Meč je završen remijem 1:1, a pretposlednji tim na tabeli, Hal, imaće za čim da žali jer je do pet minuta pre kraja imao vođstvo.

Izabrane vesti

Od četiri gola na utakmici, tri su postigli fudbaleri Hal Sitija. Na njihovu nesreću, jedan je bio u sopstvenu mrežu. Počelo je odlično za domaćina, koji je poveo već u šestom minutu pogotokom nekada velike nade engleskog fudbala Majkla Dosona.

Kada su svi na stadionu mislili da će na odmor Hal otići sa vođstvom, malerozni Dejvid Maršal je u sudijskoj nadoknadi, posle kornera sa leve strane prevario svog golmana i vratio u život liverpulske Karamele.

Kao da nisu poslednji na tabeli Premijer lige, fudbaleri Hala su nastavili da grizu na startu drugog poluvremena. Najlepši trenutak na utakmici definitivno je bio u 65. minutu, kada je škotski majstor Robert Snodgras poslao bombu u rašlje iz slobodnog udarca sa više od 20 metara.

Od tog trenutka gosti su preuzeli terensku inicijativu, ne želeći da godinu završe porazom od fenjeraša. To im se isplatilo u 84. minutu, kada je Lejton Bejns lepim centaršutem podsetio zašto je u jednom trenutku smatran za najboljeg levog beka Premijer lige, a Ros Barkli se poklonio i glavom postavio konačan rezultat.

Hal je tako nastavio lošu seriju, ovo mu je bila osma uzastopna utakmica bez pobede u Premijer ligi. Svakako neće biti teško pogoditi šta će navijači ovog kluba poželeti za 2017. godinu.

Što se tiče Evertona, cilj ostaje izlazak u Evropu, ali ako nastave ovako da igraju na strani, biće teško ostvariti ga.

PREMIJER LIGA, 19. KOLA

Petak
Hal - Everton 2:2 (1:1)
/Doson 6, Snodgras 65 - Maršal 45ag, Barkli 85/

Subota
16.00 Barnli - Sanderlend
16.00 Čelsi - Stouk
16.00 Lester - Vest Hem
16.00 Mančester Junajted - Midlsbro
16.00 Sautempton - VBA
16.00 Svonsi - Bornmut
18.30 Liverpul - Mančester Siti

Nedelja
14.30 Votford - Totenhem
17.00 Arsenal - Kristal Palas

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvertonHal sitiLejton BejnsMajkl DosonPremijer ligaRobert SnodgrasRos Barkli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara