""
""

Belgijski tim snova ostao bez napadača od 36 miliona evra, ali imaju oni dobre zamene!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.15. | 18:17

Udarna igla ekipe Marka Vilmotsa se povredila na meču Premijer lige

Muku muči Mark Vilmots. Muku sa najboljim napadačem koga trenutno ima Belgija, jer je Romelu Lukaku povredio zadnju ložu tokom drugog poluvremena utakmice sa Kvins Park Rendžersima (2:1).

Iako je Roberto Martinez istakao da povreda nije ozbiljnije prirode, čini se da nije rekao baš sve, pošto je nedugo posle tog izlaska u javnost objavljeno da će Belgijanci dočekivati Kipar i putovati u Izrael bez napadača Evertona koji je ove sezone postigao 18 golova na 42 nastupa u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Međutim, toliko jaka reprezentacija kakvu sigurno imaju Crveni đavoli na spisku ima čak tri vrlo dostojne zamene za igrača Lukakuovog kalibra. To su Kristijan Benteke kao najiskusnija opcija, ali i Divok Oriđi (Lil) i Miši Bačuaji (Olimpik Marselj).

Ova dva meča su za Belgijance biti ili ne biti, jer se posle tri odigrana meča nalaze na četvrtom mestu u grupi, a ispred njih su upravo Izrael, Vels i Kipar.

Iako je sigurno da neće igrati za Belgiju, u Evertonu se i dalje nadaju da će se ovaj as vratiti u stroj na vreme za meč Premijer lige, kada se 4. aprila sastaju sa Sautemptonom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Romelu Lukakureprezentativni fudbalMiši BačuajiMark VilmotsKvalifikacije za EURO 2016Kristijan BentekeEvropaDivok OrigiBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara