"Aksel Vitsel"
"Aksel Vitsel"

Besana noć Aksela Vitsela - 13 sati čekanja u hotelu u Torinu, pa nazad u Sankt Peterbrug

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.16. | 08:58

Belgijanac besan, a besan je i Juventus

Aksel VitselZenit kao da je želeo da napakosti Akselu Vitselu. Jer kako drugačije objasniti da je ruski klub pustio belgijskog reprezentativca da otputuje u Torino na potpisivanje ugovora sa Juventusom samo da bi se 13 sati kasnije vratio u Sankt Peterburg neobavljenog posla.

Sve je bilo utanačeno. Šampion Italije bi odmah uplatio 18.000.000 evra, Zenit je mogao da zaradi još 3.000.000 na osnovu premija. Trebalo je samo Vitsel da prođe preglede.

Izabrane vesti

Soba u hotelu je bila bukirana, Aksel je isprva verovatno bezbrižno vrteo kanale, ali kada je dugo čekani poziv iz Sankt Peterburga konačno i stigao nisu to bile vesti koje je čekao. Mirčea Lučesku nije uspeo da pronađe odgovarajućeg igrača kao alternativu. Benfikin Andreas Samaris mu je izmakao pošto uprava Zenita posle toliko odugovlačenja sa aminovanjem Vitselovog odlaska nije stigla da na vreme završi papirologiju. Vitselu je rečeno da se vrati.

Možemo samo da naslutimo kako se Belgijanac osećao, a prema izveštajima iz Italije ni u Torinu nisu dobro prihvatili ovakvo Zenitovo ponašanje. Štaviše, Đuzepe Marota i saradnici sada su još odlučniji da dovedu Vitsela. Dve su opcije. Na zimu za skromnih 5.000.000 evra ili narednog leta, kada mu istekne ugovor sa Zenitom, bez centa obeštećenja.

Inače, posledica ovog propalog posla je i ostanak Ernanesa u Juventusu. Njegova selidba u Đenovu smatrala se već završenom. Zenit je mnogima zapržio čorbu poslednjeg dana prelaznog roka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARusijaPremijer ligaJuventusItalijaEvropaĐenovaAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara