""
""

Bešiktaš ima plan: Novi trener za 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.17. | 10:25

Žorž Žezus posle 27 godina napušta Portugal

Senol Guneš odlazi na kraju sezone, a prvi pik da sedne na klupu Bešiktaša je - Žorž Žezus.

Prema informacijama iz Portugala, koje je u javnost plasirao ugledni O Žogo, harizamtrični šef struke Sportinga glavni je kandidat za novog trenera turskog prvaka. Gunešu ističe ugovor 30. juna i bez obzira na to da li će odbraniti titulu - a na dobrom je putu, jer ima dva boda više od Istanbul Bašakšehira - promeniće glavnokomandujućeg. Izbor je pao na Žezusa, za koga su u taboru Crnih orlova uvereni da može da drži pod kontrolom svlačionicu i napravi iskorak u Evropi.

Izabrane vesti

Bešiktaš je spreman da ponudi Žesus ugovor po kome bi na godišnjem nivou zarađivao 6.000.000 evra! A to je za 50 odsto nego što ima u Lisaobnu.

Novac je jedan od razloga da nekadašnji strateg Benfike prihvati poziv sa Bosfora, a drugi je nestabilna upravljačka situacija na stadionu „Žoze Alvalade“. U toku su pripreme za predsedničke izbore koji će biti održani na kraju sezone. Aktuelni prvi čovek kluba Bruno de Karvaljo nema podršku kao ranije, kao glavni kandidat da ga zameni pominje se lokalni biznismen Pedro Madeira Rodrigeš, a njegov izbor za trenera je - Hauande Ramos.

Čini se da je otvoren put za Žezusov odlazak iz Portugala. Prvi posle 27 godina bavljenja trenerskim poslom.

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasEvropaPortugalSenol GunešSporting LisabonSuper ligTurskaŽorž Žezus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara