"Dimitris Dijamantidis ne forsira protiv Žalgirisa"
"Dimitris Dijamantidis ne forsira protiv Žalgirisa"

BET INFO: Dijamantidis „odmara“ u minusu, NBA plusevi se kriju u Bruklinu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.01.15. | 16:33

Pogledajte ko bi večeras mogao da uđe u plus, a kome je zadata granica previsoka

Izabrane vesti

PAO i Žalgiris igraju po ko zna koji put u istoriji, a Panatinaikos je na zvaničnoj utakmici izgubio od Litvanaca poslednji put 2003. godine. Dijamantidis i drugari bi trebalo da savladaju Žalgiris bez previše problema, a bek Panatinaikosa već par sezona igra čistog plejmejkera, te šutira samo kada je nužno, uglavnom razigrava i asistira.

8574 Samardo Semjuels (Armani Milano) – više od 9,5

Jamajčanin je malo „ukočio“ u poslednje vreme, ali je i dalje jedan od najobljih centara u Evroligi, te ne bi trebalo da se muči sa unutrašnjom linijom Unikahe. Fran Vaskez i Vladimir Golubović teško mogu da odgovore vanserijski snažnom Semjuelsu koji beleži bezmalo 12 poena po utakmici. Probajte sa plusom na Samarda.

8553 Oliver Lafajet (Olimpijakos) – više od 7,5

Kombo bek Pirejaca igra vrlo konkretno ove sezone. Minutaža mu nije ogromna, ali je često jedna od poluga napada Olimpijakosa dok je na parketu. Odlično šutira za tri poena (42%), a neretko šutne i preko 5 puta iza linije 6,75. Verujemo da će Oliver Lafajet danas uspeti da prebaci sedam poena što zaista nije mnogo.

8613 Lu Vilijams (Toronto) - manje od 15,5

Otkad se u ekipu vratio Demar Derouzan, produktivnost ostalih igrača se smanjila, što se moglo i očekivati jer je bek Reptorsa uz Laurija ipak glavni igrač ekipe. Tako će i Lu Vilijams uzimati za nijansu manje šuteva nego što je poslednjih par meseci bio slučaj. Taman za toliko manje da prevagne ispod granice, koja nije niska, s obzirom da Reptorsi igraju protiv lidera Istoka, Atlanta Hoksa.

8507 Džo Džonson (Bruklin) - više od 15,5

Došao je i taj dan. Ekipa Mozzart Sporta predlaže vam da odigrate plus na Džoa Džonsona. Nije tipfeler, nije lapsus, nismo se napili, nije nam oboren sajt. Zaista mislimo da će Džo na utakmici protiv Vašingtona prebaciti granicu od 15 poena, pa ako se usuđujete da nas ispratite, posle svega što smo o njemu pisali ove sezone, odigrajte na Džoa plus, obradovaće vas.

8596 Džeret Džek (Bruklin) – više od 10,5

Iskusni plejmejker Netsa ima dosta veliku minutažu od kada Deron Vilijams nije u timu zbog povrede, te i uzima dosta šuteva, možda i najviše u celoj ekipi uz  Džoa Džonsona. Džek je na proseku od 10,8 poena po meču gledajući sve duele od starta sezone, ali je sada lopta više u njegovim rukama i verujemo da će uspeti da prebaci 10 pogodaka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Samardo SemjuelsPanatinaikosOlivije LafajetNBA ligaLu VilijamsEvroligaDžo DžonsonDžeret DžekDimitris DijamantidisBruklin Nets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara