"Hamilton će dati sve od sebe da iskoristi dobru statnu poziciju"
"Hamilton će dati sve od sebe da iskoristi dobru statnu poziciju"

BET INFO: Hamiltonov mač osvete u Austriji seče 1,50 kvotu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.07.16. | 09:52

Niko Rozberg i Sebastijan Fetel imaju male šanse za osvajanje podijuma zbog lošijih statnih pozicija, ali bi zato Kimi Rajkonen ukoliko stigne do podijuma mogao da zazveči sa solidnom 2,25 kvotom

Hamilton će dati sve od sebe da iskoristi dobru statnu poziciju

Luis Hamilton je debelo omanuo u Azerbejdžanu, ali su mu u Austriji sva vrata ka pobedi odvorena. Britanac startuje prvi, ima odlično pripremljen bolid, dakle svi uslovi su ostvareni da osvoji Veliku nagradu Austrije koja vredi MOZZARTOVE 1,50 kvote.

Izabrane vesti

Nema tu nikakvih nedoumica pošto Mercedes danas u 14 časova sve karte sigurno baca na aktuelnog šampiona. Dosta bodova je u igri, a na Red Bul ringu Mercedes ne može da se osloni na subordinaciju oba takmičara jer Niko Rozberg statuje tek sa sedme pozicije. Ne, nemac nije bio spor, vozio je tek pola sekunde sporije od timskog kolege, ali će zbog zamene menjača biti pomeren za pet mesta u nazad. Rozberg je dakle brži od konkurenata koji voze ispred njega, pa nije suludo odigrati tiket na njegov plasman na podijum. Takav pogodak MOZZART će nagraditi  kvotom 1,50. Ako sve uzmemo u obzir, ovo bi danas mogla biti hazarderska investicija za koju postoje indicije da nije nemoguće i da se ostvari.

Za plasman od prvog do trećeg mesta izgledni kandidati su i Kimi Rajkonen iz Ferarija, kao i Danijel Rikardo iz Red Bula. Njihov napad na osvajanje mesta na podijumu je izvestan pod uslovom da Niko Hulkemberg i Džejnson Baton podbace. Najverovatnije da će tako i biti jer je pitanje koliko dugo u Austriji Fors Indija može da parira na početku Meklarenu, a zatim Ferariju i Red Bulu.

Plasman Kimija Rajkonena na podijum težak je kvote 2,25! Ferari bi kao i Mercedes mogao sve karte da baci na Finca, pošto je Fetel, kao i Rozberg kažnjen pomeranjem u startnom poretku zbog zamene menjača. Sebastijan Fetel će zbog toga krenuti tek sa osmog startnog mesta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Niko RozbergNiko HulkenbergLuis HamiltonKimi RajkonenFormula 1Danijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara