"Hamilton se nada identičnom rasporedu na podijumu VN Španije"
"Hamilton se nada identičnom rasporedu na podijumu VN Španije"

BET INFO: Hamiltonovih pet minuta

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.16. | 08:21

Ferari juri favorizovane Nemce. Red Bul iz drugog plana vreba šansu za mesto na podijumu

Hamilton se nada identičnom rasporedu na podijumu VN ŠpanijeBorba Davida i Golijata u najbržem cirkusu nastavlja se danas u 14 časova trkom za Veliku nagradu Španije. Večiti romantičari Formule 1, Italijani napadaju krute Nemce! Svašta se može desiti, jer Ferari svim snagama želi da baš u Katalunji otrgne parče torte koju Mercedes „po navici“ sprema za Nika Rozberga i Luisa Hamiltona. Zadatak za Ferarijevu konjicu nije ni malo lak. Trkački vikend za Kimija Rajkonena i Sebastijana Fetela nije počeo kako treba. Bojna koplja, po trenutnoj formi takmičara lomiće se između tima iz Maranela i Red Bula, čiji vozači su na zvaničnom treningu pokazali da mogu do podijuma.

KVOTE KVOTE ZA VN ŠPANIJE MOŽETE VIDETI OVDE

Izabrane vesti

Kladionička „sigurica“ na Nika Rozberga iz tog, ali i zbog mogućeg posustajanja njegovog motora svakako nije izvesna. Nemci imaju problem sa agregatom, dok tim iz Maranela pokušava da od njihovog problema izvuče ličnu korist!

Zar ne bi bilo pametno ovog puta tipovati na Hamiltona, i mudro ugrrabiti kvotu od 1,55? Logika je veoma prosta. Rozbergovih 100 bodova je „kao kuća“, dok Hamilton em što ne mora da čuva mašinu, em mu razlika od 14 bodova u generalnom plasmanu u odnosu na Kimija Rajkonena ne predstavlja naročiti  kapital. Zato je druga F 1 sigurica za danas veoma izvesn tip na plasman Nika Rozberga u prva tri vozača.

Ako razmišljamo može li se danas u Španiji desiti neko iznenađenje, odgovor je potvrdan. Vožnja nekog od Red Bulovih vozača do podijuma bi bila kladioničarska poslastica dana. MOZZART tip na Daniela Rikarda na plasman od prvog do trećeg mesta, sa kvotom od 2,20 zato bi mogao da se pokaže kao majstorski potez...

Piše:Miloš Milić

(Foto:Action Images)

 


tagovi

Red BulNiko RozbergLuis HamiltonFormula 1FerariDaniel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara